Știi vreo familie cu mulți copii, vreun bătrân cu pensie infimă, o persoană fără venituri, vreo rudă care se descurcă greu cu banii?

În mod sigur îți va veni în minte un astfel de caz social, dacă te gândești o clipă. Iar dacă îți rupi din timp 10 minute, le poți oferi un dar de Sărbători, care în mod sigur va le prinde bine: curent electric gratuit.

E.ON energie România a lansat luna aceasta campania ruiește Lumina Crăciunului, prin care va oferi în dar 185.000 de kWh celor care au  mare nevoie de ajutor și sprijin.
Campania se adreseaza celor peste 3 milioane de clienți ai E.ON Energie România.

Ce trebuie să faci pentru ca darul E.ON să ajungă prin intermediul tău la cei care au nevoie de sprijin:

  1. Află discret dacă persoana/familia pe care vrei să o ajuți este abonat E.ON România.
  2. Dacă da, intră în această aplicație Facebook și scrie o scurtă poveste a cazului respectiv – de ce e oportun să primească sprijinul.
    Povestirea este propunerea ta de donație.
  3. Evident, utilizatorii aplicației Facebook nu se pot propune pe ei inșiși.
  4. Termen limită: joi, 31 decembrie.

E.ON România va verifica apoi fiecare caz în parte* și va oferi sprijinul.
Prin campania “Dăruiește Lumina Crăciunului” primele 800 de cazuri înscrise de voi și validate vor primi fiecare, gratuit și garantat, câte 200 de kWh de energie electrică sau gaz (prin scăderea din factura de energie electrică și gaze naturale), cu condiția ca persoanele care au nevoie de ajutor să fie clienți E.ON.

Mai mult, în afară de cele 200 de daruri, E.ON România va acorda și 10 mari pachete de energie, a câte 2500 de kWh fiecare, echivalentul consum energie electrică și gaz pentru o gospodărie, într-un an.
Aceste 10 pachete vor fi acordate de către un juriu format din Vlad Petreanu, Victor Kapra și Lucian Mîndruță, în intervalul 5-10 ianuarie 2016.

e.on campanie

Campania „Dăruieşte Lumina Craciunului” este cea din urmă campanie dintr-o serie de proiecte şi acţiuni programate pentru 2015,  an în care compania E.ON România marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală.

*E.ON România va verifica doar dacă persoana recomandată în aplicație este client E.ON, respectiv dacă numele, adresa și codul de client sunt corecte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close