SafeDrive_aplicatie chivas the venture

După mai multe luni de desfășurare a competiției CHIVAS The Venture, știm cine este câștigătorul, adică antreprenorul român care va pleaca la un Accelerator de business în Los Angeles şi va participa apoi la pitch-ul final de la Shanghai, unde are șansa de a câștiga 1 milion de dolari pentru investiții.

The Venture este competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social lansată de CHIVAS Regal.

Câştigătorul etapei locale în România

SafeDrive este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei CHIVAS The Venture, unde va participa alături de alte afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc.

SafeDrive_aplicatie chivas the venture

 

SafeDrive este o aplicație mobilă care poate diminua numărul accidentelor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan.
Aplicația încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele acumulate se transformă în vouchere, care pot  fi  folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea MarketPlace a aplicației.

În finala locală a competiţiei  CHIVAS The Venture, SafeDrive a concurat alături de alte patru business-uri româneşti cu impact social: Babele, Bookster, ORIN System şi Symme3D.
Cei cinci finaliști au trebuit să își demonstreze abilitățile de business în cadrul a patru probe, coordonate de membrii juriului format din Marius Ghenea, Andreea Esca, Cristian China Birta şi Tudor Furir. La sfârşitul probelor, SafeDrive a convins juriul că merită să meargă mai departe şi să reprezinte România în finala internaţională Chivas The Venture.

Juriu & Finalisti Chivas The Venture

SafeDrive va primi un premiu de 5.000 euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ în etapa globală.

Suntem foarte fericiţi să mergem în finala globală Chivas The Venture şi să avem şansa de a oferi soluția propusă de noi întregii lumi!
Cea mai mare dorință a noastră este ca SafeDrive să fie utilizat de cât mai mulți șoferi din toată lumea, așa încât să reușim să reducem numărul accindetelor rutiere cauzate  de „texting while driving” până la zero. – Tudor Cobâlaş, Co-founder SafeDrive (foto).

SafeDrive Tudor Cobâlaş, Co-founder SafeDrive

Finala Globală                 

Tudor Cobâlaş, Co-Founder SafeDrive, va merge în finala globală a competiţiei The Venture în perioada aprilie – iulie 2016, alături de alți 19 antreprenori din țări de pe tot globul.
Astfel, pentru Tudor urmează experiența unui Accelerator de business în Los Angeles şi participarea la pitch-ul final de la Shanghai, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor.

Bookster, premiu de popularitate The Venture 

Pe lângă premiul desemnat de juriu câștigătorului, Chivas The Venture a pus în joc și un premiu de popularitate în valoare de 3000 €, acordat în urma voturilor primite de către cei 5 finaliști din partea publicului. Bookster, prima bibliotecă modernă pentru companii, este business-ul care a primit cele mai multe voturi pe  pagina www.theventurevote.ro. Bookster selectează cele mai bune cărți din lume și le livrează la birou săptămânal, gratuit pentru angajați, pe baza abonamentului oferit de companie. Astfel, companiile oferă angajaților un instrument eficient pentru dezvoltarea personală și profesională.

4Bookster_2

Antreprenoriatul cu impact social determină societatea să regândească imposibilul şi ne inspiră să luptăm pentru a crea o lume mai bună.
Toţi cei 5 finalişti din etapa locală The Venture ne-au arătat cum, prin afaceri, o problemă poate fi gestionată ca pe o şansă de a face bine. Ei sunt dovada faptului a cât de important este ca iniţiative precum The Venture să existe, să inspire oameni extraordinari şi să contribuie la promovarea afacerilor drept o forţă a binelui.– Tudor Furir, Director General Pernod Ricard România.

_______________________________________________

Despre Chivas Regal
Chivas Regal este un brand global de whisky și principalul scotch whisky al producătorului Chivas Brothers, fiind prezent în peste 150 de țări din Europa, Asia și America. Gama Chivas se remarcă prin stil, consistență și exclusivitate și cuprinde băuturile Chivas Regal  12, 18 și 25 Year Old.

Despre Pernod Ricard
Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close