Închide

Ce vrei să cauți?

Cum ajunge Netflix în România

LG Netflix Partnership
LG Netflix Partnership

Update important: cât am ieșit eu la un suc cu niște jurnaliști prosperi, câteva mii de români și-au făcut deja cont pe Netflix.
Prima știre despre sosirea Netflix în România (pe care o cunosc eu) a dat-o Alex Goagă pe 9 decembrie, știre combătută de unii ironic la vremea respectivă. Ulterior, pe 30 decembrie, Ștefan Roșioară a publicat pe blogul său și data evenimentului, 6 decembrie. Ceea ce s-a și întâmplat.
Vizionare plăcută. 🙂

–––––––––––––––

Cei care spuneau că vine Netflix în România în ianuarie auziseră ei ceva, dar nu tot.
Deocamdată, avem doar comunicatul din seara asta; așteptăm să vedem dacă aplicația Netflix va fi compatibilă și cu televizoarele LG mai vechi.

„LG Electronics (LG) a anunțat astăzi că a încheiat un parteneriat global cu Netflix, cu scopul facilitării expansiunii rețelei dincolo de piețele unde este deja prezentă (Americi, Europa de Vest, Australia, Noua Zeelanda și Japonia). Această expansiune va aduce o gamă extinsă de conținut de înaltă calitate, inclusiv seriale 4K HDR, pentru mai multe piețe din Asia, Orientul Mijlociu și Europa.
LG a fost ales ca partener Netflix principal la nivel global datorită calității superioare a imaginii și a performanței aduse în industria televizoarelor Smart, dar și în experiența de vizualizare a Netflix.
La momentul lansării, LG și Netflix își vor combina eforturile pentru a oferi acces prepaid pentru serviciile Netflix.”

LG Netflix Partnership

 

 

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Este disponibil worldwide de azi, eu anuntasem din decembrie lansarea de astazi: https://www.stefanblog.com/2015/12/netflix-romania.html

    De asemenea si pe smart tv-urile Samsung este disponibil continutul 4K si probabil si pe Sony si Philips.

  2. Daca toate serialele si filmele din baza lor de date se pot vedea UltraHD atunci se merita abonamentul Premium pentru cei care au televizoare UHD. Sper sa bage in curand si subtitrari pentru ca unele filme sunt greu de urmarit fara subtitrare.

Adaugă comentariu