Telekom Romania și acționarul său Deutsche Telekom sunt permanent în căutarea unor startup-uri de viitor pe care să le sprijne.

Astfel, Telekom Romania „invită antreprenorii aflați la început de drum să își depună propunerile în vederea unor potențiale colaborări.
Serviciile sau aplicațiile vor fi evaluate de o echipă de profesioniști, iar în funcție de stadiul de dezvoltare al produsului, startup-ul respectiv va primi recomandări personalizate pentru dezvoltarea ulterioară și, de asemenea, propuneri de potențiale colaborări cu Telekom.”

Dacă această invitație sună interesant, poți începe discuțiile aici.

telekom romania start-up

La nivelul grupului Deutsche Telekom sunt derulate periodic sesiuni de evaluare a proiectelor  inițiate de startup-uri de tehnologie, prin intermediul incubatorului hub:raum, cu sedii la Cracovia (pentru zona de sud-est a Europei), respectiv Berlin (pentru restul Europei).

Pe plan local, Telekom Romania sprijină o serie de comunităţi aflate în principal în zona de tehnologie, oferindu-le internet de mare viteză, mentoring sau susţinere financiară.

În calitate de partener activ, compania susţine spaţii de tip co-working precum:

TechHub Bucharest (spațiu de co-working și punct de întâlnire al comunității profesioniștilor în tehnologie din București),

NOD Makerspace (spațiu creativ de lucru destinat pasionaților de design și arhitectură)

WeLoveDigital (hub dedicat antreprenorilor cu proiecte online), şi furnizează servicii de internet de mare viteză membrilor acestora.

Totodată, Telekom Romania participă, în calitate de partener principal, la evenimentele industriei precum How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, sau MVP Academy, program de pre-accelerare adresat startup-urilor din Europa Centrală şi de Est, contribuind cu sesiuni de mentoring şi coaching.

De asemenea, prin intermediul hub:raum, incubatorul de startup-uri al Deutsche Telekom, compania sprijină echipele care au idei revoluționare și companiile inovatoare aflate la început de drum din Europa, oferind acces la o reţea internaţională de mentori şi specialişti tech.

Telekom Romania oferă ți soluţii complete de telecomunicaţii şi IT pentru startup-uri, de la abonamente de voce şi date, echipamente IT&C, conexiuni Wi-Fi şi servicii de hosting şi promovare online, până la soluţii software pentru protecţia datelor, găzduirea datelor în Cloud, servicii de suport şi administrare prin asistenţă distanță pentru software, calculatoare şi echipamente periferice sau pachete Office 365.

Toate aceste soluții sunt prezentate pe o pagina dedicată a www.telekom.ro, disponibilă aici. Aceasta va fi actualizată permanent, urmând să fie afișate noi parteneriate, precum și proiectele pilot în derulare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close