Bucharest City App

Dragoș Asaftei (bloggerul acreditat și ca fotograf oficial la Cotroceni) și Alex Filip (Eventur Group) au lansat astăzi aplicația mobilă Bucharest City App, un ghid despre evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri etc din Capitală.

Bucharest City App este gratuită și  poate fi descărcată  din Apple Store (iOS) și Google Play (Android).

Dragoș și Alex au nevoi de feedback pe aplicație, așa că dacă o instalați puteți lăsa comentarii aici și ei le vor citi.

Bucharest City App

Bucharest City App își propune să devină în primul rând prietenul virtual care poate ajuta orice român, expat sau străin să aibă o experiență memorabilă în București – spun creatorii săi.

Bucharest City App este și o rețea socială la nivel local deoarece le permite utilizatorilor să-și genereze singuri colecții de locații preferate pe care le pot distribui cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate răsfoi lista de followers ai unei locații, descoperind astfel noi locuri interesante și, de ce nu, poate noi prieteni.

Creată și dezvoltată de Eventur Group în colaborare cu Eventya, aplicația vine ca o continuare la scară mare a paginii de Facebook Travelers of Bucharest, care prezintă poveștile turiștilor străini din București și care a crescut organic într-un singur an la 14.000 de fani, și a ghidului Bucharest City Guide ajuns deja în mâinile (varianta tipărită) și pe monitoarele (varianta digitală) a peste 15.000 de persoane.

După sute de întâlniri și discuții cu turiști străini pe străzile Bucureștiului, dar și cu numeroși prieteni români, am realizat necesitatea unei aplicații complete pentru capitala noastră, una care să adune toate informațiile necesare pe telefonul mobil oricui are nevoie și care să joace totodată rolul unei rețele sociale. – Alex Filip (General Manager, Eventur Group):

În primii ani petrecuți în București, ca student, scoteam telefonul din buzunar zilnic de zeci de ori pentru a căuta adrese, afla numere de telefon și verifica hărți. E un oraș mare ce mănâncă mult timp, așa că perspectiva unui prieten virtual care să simplifice toate aceste lucruri adunându-le într-o singură aplicație va fi foarte utilă. E un proiect la care lucrăm de mai bine de 6 luni și în care sunt implicați 19 oameni – Dragoș Asaftei (Executive Manager, Eventur Group)

2 Comments

  1. Victor, îți mulțumim frumos! 🙂
    Ne-ajută tare mult orice feedback, așa că îl primim cu drag.

  2. Multumim mult pentru articol, Victor! Asteptam cu mare interes si feedbackul tau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close