Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone, Best in Test în Europa (P)

vodafone best test in europe
vodafone best test in europe

Vodafone România a fost certificată, în al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate rețelele mobile din România.

De asemenea, Vodafone România a obținut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfășurate în 2015 de către auditorul independent P3 Communications în Europa.

În comparație cu alte rețele din România, după măsurători, rețeaua Vodafone România a obținut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât si pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark Romania, desfășurat de P3 communications.

Cum a fost realizată testarea rețelelor mobile în România

Campania de testare a rețelelor s-a desfăsurat în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia-Mare, Bârlad, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Iași, Medgidia, Onești, Pașcani, Pitești, Ploiești, Roman, Sfântu Gheorghe, Tecuci, Timișoara, Turda și Vaslui, precum și pe șoselele dintre acește orașe.

Testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri în România. S-au efectuat peste 10.000 apeluri în condiții de mobilitate completă și au fost consumați peste 1.000 GB trafic de date.

Metodologia testării, precum și traseele și zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 Communications, iar toți operatorii au fost notificați în același timp, în avans.
Noul certificat poate fi consultat aici.

ertificat P3 Communications 2016

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu