vr samsung

Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 edge au fost lansate aseară la Mobile World Congress Barcelona într-un show cu audiență mondială, datorită live stream-ului pe Internet, care, cel puțin la mine, a funcționat impecabil, inclusiv cu transmisiunea în premieră la 360 de grade.

Care sunt noutățile aduse de Samsung Galaxy S7 față de precedentul S6?

Primește card miniSD de până la 200GB
Filmezi momente importante din viața ta în 4K, faci zeci de poze, instalezi câteva zeci de aplicații și constați că memoria telefonului s-a cam dus. Cum storage-ul in cloud are probleme (cel puțin iCloud pe care îl folosesc îmi dă mari bătăi de cap) sau este cu plată, mulți au jinduit după o suplimentare de memorie. Noile Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 edge au reintrodus slotul de memorie suplimentară cu card microSD de până la 198GB. Bun!

Este rezistent la apă

Samsung promite că noile sale smartphone-uri sunt rezistente la apă și praf, în standardul IP68. Cufundat în apă rezistă 30 de minute – spun oficialii coreeni.

Cameră foto îmbunătățită

Rezoluția la Galaxy S7 a scăzut la 12 pixeli față de 16 cât are Galaxy S6 (ceea ce, să recunoaștem, nu prea contează), iar Samsung spune că a îmbunătățit semnificativ camera (cu diafragmă f/1.7), lucru care se va vedea mai ales la fotografiile făcute în lumină scăzută.
Prin reducerea rezoluției, dar păstrarea dimensiunii senzorului, fiecare pixel a devenit mai mare și poate colecta mai multă lumină.
Și focalizarea (sistem dual pixel) a devenit mai rapidă în demonstrația făcută de Samsung pe scena MWC.

samsung Galaxy S7 samsung Galaxy S7 Black Onyx Front

Pentru pasionații de jocuri

Game Launcher, o nouă funcție creată pentru pasionații de jocuri mobile, le permite utilizatorilor să gestioneze consumul bateriei și să reducă numărul de notificări afișate. În plus, aceștia își pot înregistra experiența de gaming sau își pot partaja ecranul pentru a se juca cu alți utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 și S7 edge le oferă utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu cerințe grafice ridicate păstrând un consum redus al bateriei.

Când vor apărea în magazine

Smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge pot fi pre-comandate deja și apar în magazine începând cu 11 martie.
Cei care vor face pre-comandă pentru unul din modele Galaxy S7 sau S7 edge înainte de 5 martie vor primi dispozitivele începând cu 8 martie.
De asemenea, aceștia vor primi ca bonus ochelari de realitate virtuală Samsung Gear VR.
Prețurile? Nu le știm deocamdată, decât pe cele de la Vodafone:

Incepand din data de 21 februarie, ora 21:00, noile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 edge vor fi disponibile la pre-comanda pe site-ul Vodafone Romania, in reteaua de magazine proprii si in reteaua partenerilor.

Noile terminale de la Samsung – Galaxy S7 si Galaxy S7 edge – vor putea fi achizionate de la Vodafone Romania in varianta de memorie de 32 GB, pe doua culori: negru si auriu. La fiecare pre-comanda, clientii vor primi, in plus, un Samsung Gear VR, in limita stocului disponibil.
Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung Galaxy S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung Galaxy S7 edge.

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, in intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile inainte de lansarea oficiala, respectiv pe 8 martie.  Noile Samsung Galaxy S7 si Samsug Galaxy S7 edge vor fi disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone Romania, precum si online, incepand cu 11 martie 2016.

Mai mult, după teste, care se vor întâmpla curând.
Dacă vreți să vedeți o utilă comparație de specificații tehnice exhaustivă cu alte modele de smartphone-uri în vogă, o găsiți aici (click).

Prezentarea oficială a Samsung Galaxy S7 și S7 edge, aici.

3 Comments

  1. Au publicat eMag prețurile 3300 pentru modelul S7 și 3700 pentru modelul S7 edge.

  2. ..si Media Galaxy. Multumesc.

  3. Doar de bine, rezistent la apa, cu slot SD, așa cum trebuie sa fie un dispozitiv pentru oameni liberi.
    La cei cu mărul pe carcasă pot să fac doar ce vor ei și doar cu ei de parcă am închiriat dispozitivul.
    Nu mai vreau mere :).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close