samsung Generatia A

Deși adesea nu o prea observăm, nu suntem prea convinși, există o energie încurajatoare în țara acesta. Sunt o mulțime de tineri care au idei de proiecte și realizări interesante.

Problema: concentrați pe proiectul lor, acești tineri nu au timp sau nu știu cum să se promoveze și din această cauză obțin sprijin uneori foarte greu.

Samsung România a venit cu o foarte potrivită idee: să adune aceste proiecte pe platforma Tu ești Generația A, să le facă cunoscute la nivelul întregii Românii și să le sprijine prin partenerii săi.

Pentru noi, progresul este suma tuturor schimbărilor în bine care au loc în jurul nostru. Cu ajutorul vostru, vrem să le ajutăm să crească pe cele care au cel mai mare impact pozitiv asupra comunității și generației noastre – este manifestul Generației A, sintetizat de Samsung.

Dacă intri pe această platformă (click aici) vei vedea că au fost înscrise deja câteva zeci de proiecte de tip start-up/comunitate, din cele mai diferite domenii: protecția mediului, cultură, antreprenoriat, educație, sport etc.

Samsung Generatia A

Înscrie și tu un proiect!

Până pe 17 februarie, poți înscrie și tu un proiect – fie unul la care lucrezi, fie unul pe care l-ai descoperit (al unui prieten sau cunoscut) și care îți place foarte mult – adică crezi că va contribui la schimbarea în bine a României.

Nu este greu și nu îți ia mult timp. Intri aici, completezi un formular și gata!
O echipă va analiza propunerile, le va publica pe platforma Tu ești Generația A și apoi un juriu va decine care sunt cele mai bune zece proiecte.

Aceste 10 proiecte câștigătoare vor fi apoi promovate la nivel național de către Samsung, prin partenerii săi. Astfel vor fi ajutate să se dezvolte, să capete sprijin și vizibilitate.
Dacă proiectul pe care l-ai propus va fi câștigător, vei vedea ce salt va face datorită Samsung!
Și o informație din culisele competiției: proiectele desemnate câștigătoare vor beneficia inclusiv de promovare profesionistă din parte revistei Business Magazin, editată de Ziarul Financiar.

Important:
După ce propui proiectul completează și formularul imediat următor pe pagina web.
Prin tragere la sorți ai ocazia să câștigi un nou și performant smartphone Samsung Galaxy A5! *

Ce fel de proiecte poți înscrie
Absolut orice proiect care aduce o schimbare în bine și la care se lucrează deja (nu sunt acceptate planurile/ideile teoretice).
Spre inspirație, pe cele deja acceptate, le poți consulta aici.
De exemplu, mie îmi plac cel puțin două dintre cele înscrise la competiția „Tu ești Generatia A”:

Alergarea de miercuri seara
Pentru că propune petrecerea timpului liber într-un mod sănătos și pentru că a coagulat o comunitate a amatorilor de jogging.

Tehnologia reinventează viitorul
Cursurile de tehnologie pentru copii care le dezvoltă abilităţile de programare, gândire logică și creativitate, prin joacă și experiment. Excelentă completare a cursurilor teoretice de la școală.

Dar mai sunt și alte proiecte foarte interesante care îți pot servi drept inspirație.
Samsung te așteaptă să le propui!
______________________________________________________________

*Samsung a lansat proiectul Tu ești Generația A pentru a marca lansarea noii serii 2016 de smartphone-uri Galaxy A5 și A3.
Câteva informații despre noile Samsung Galaxy A 5 și A3, model 2016, pe care le găsiți deja în magazine:

Seria A 2016 continuă direcția inaugurată anul trecut prin lansarea Seriei A, fiind create din sticlă și metal. Sunt destinate persoanelor tinere și dinamice. Au un ecran mai mare și o ramă de doar 2,7 mm grosime, pentru o experiență de vizualizare mai captivantă.

Seria Galaxy A (2016) vine cu funcții îmbunătățite ale camerelor foto, pentru fotografii și videoclipuri mai clare. Modelele Galaxy A3 și A5 dispun de o cameră foto principală de 13 MP și una secundară de 5 MP. În plus, Galaxy A5 încorporează tehnologia de stabilizare optică (OIS), pentru fotografii reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută.
Funcția Samsung Quick Launch le permite utilizatorilor să declanșeze camera foto în mai puțin de o secundă, prin dubla apăsare a butonului Home. În plus, funcțiile Wide Selfie, Palm Selfie și Beautifying Effect sunt disponibile pentru cele mai reușite selfie-uri individuale sau de grup.

Samsung Galaxy A 3 Galaxy A5 front

Ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie și oferă posibilitatea de a suplimenta spațiul de stocare  până la 128GB pentru toate aplicațiile și fișierele preferate ale utilizatorilor, prin utilizarea unui card Micro SD.

Bateria a fost îmbuntățită, astfel încât să le ofere utilizatorilor o autonomie ridicată, indiferent dacă aceștia preferă să asculte muzică, să se bucure de jocul video preferat sau să facă ședințe foto în parc, iar modelul Galaxy A5 2016 are încorporată și funcția Fast Charging.

Galaxy A5 și A3 (2016) sunt disponibile în culorile Black și Gold, în magazinele partenere Samsung. Pentru mai multe detalii, vizitați www.samsungmobilepress.com.

Samsung Galaxy A5 (2016) specificații tehnice: 

 Galaxy A5 (2016)
RețeaLTE Cat.6 * diferă în funcție de operatori
Ecran5,2-inciFHD (1920×1080) Super AMOLED
Procesor1.6GHz Octa Core
Sistem de operareAndroid 5.1 (Lollipop)
Camera13MP OIS (principală), 5MP (frontală)
VideoMP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM
AudioMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Alte funcțiiTehnologie MST (Samsung Pay), Samsung KNOX, S-Voice
ConexiuniWi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth® v 4.1, ANT+, USB 2.0,NFC (UICC, eSE)
SenzoriAcelerometru, senzor de proximitate, senzor geomagnetic, RGB Light, scanarea amprentei
Memorie2GB RAM + 16GB stocareMicro SD slot (până la 128GB)
Dimensiuni144.8 x 71.0 x 7.3mm , 155g
Baterie2.900mAh, Fast Charging


Samsung Galaxy A3 (2016) specificații:
 

 Galaxy A3 (2016)
RețeaLTE Cat.4 * diferă în funcție de operatori
Ecran4,7-inci HD (1280×720) Super AMOLED
Procesor1.5 GHz Quad Core
Sistem de operareAndroid 5.1 (Lollipop)
CameraPrincipală : 13MP (F1.9), Frontală : 5MP (F1.9)
VideoMP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM
AudioMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Alte funcțiiSamsung KNOX, S-Voice
ConexiuniWi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth® v 4.1, ANT+, USB 2.0, NFC (UICC)
SenzoriAccelerometru, senzor de proximitate, senzor geomagnetic, RGB Light, Hall
Memorie1.5GB RAM + 16GB StocareMicro SD slot (până la 128GB)
Dimensiuni134.5 x 65.2 x 7.3mm, 132g
Baterie2.300mAh

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close