Închide

Ce vrei să cauți?

Ce trebuie să știi dacă ești client Vodafone

Poți să trimiți feed-back tehnicienilor Vodafone, direct de pe telefonul mobil, dacă nu ești mulțumit de rețea (voce și date).
Poți face asta prin aplicația MyVodafone (iOS și Android), începând cu 16 februarie.

Vodafone reclamatii de pe smarthone

Tehnicienii operatorului verifică reclamația și, dacă se dovedește relevantă, utilizatorul primește ca recompensă o zi de Internet gratuit.
Bonusul este acordat o singură dată într-o lună pentru un client.
Această campanie are ca slogan „100% mulțumit sau recompensat” și vine după ce Vodafone a fost declarată drept cea mai bună rețea de voce și date din România (Best in Test) de către compania germană T3 Communications. Testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri în România. S-au efectuat peste 10.000 apeluri în condiții de mobilitate completă și au fost consumați peste 1.000 GB trafic de date.

Două zile de Internet mobil gratuit, chiar și pentru cei care nu sunt clienți ai Vodafone.
La sfârșitul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, toți clienții Vodafone (abonament sau cartelă) navighează gratuit pe Internet, fără costuri suplimentare și fără limitări de viteză.
Cei care nu sunt clienți Vodafone pot cere o cartelă SIM pe care o primesc gratuit în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie, pentru a beneficia de Internet mobil.

Internet gratuit și la metrou până pe 31 martie.
În perioada 8 februarie – 31 martie, clienții Vodafone România (abonați, cartelă sau business) se vor bucura și de trafic gratuit de date la metrou.
Zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet gratuit din Europa.

vodafone zonga metrou (2)

Utilizatorii pot naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile ca HBO GO sau Zonga și citi cărți în format electronic din Biblioteca Digitală realizată în parteneriat cu Humanitas sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma eMAG Supermarket Online.

vodafone mega image metrou (1)

Aplicația MyVodafone poate fi descărcată aici.

Anunțurile au fost făcute într-o conferință de presă, ocazie și pentru comunicarea de date despre vânzările de smartphone-uri de către Vodafone:

vanzari smartphone Vadofone

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu