Băneasa Shopping Center a lansat propria aplicație mobilă, City iLove, pentru vizitatorii săi.
Aplicația, valabilă pentru iPhone și smartphone-urile cu Android (click pentru instalare), recompensează cumpărătorii dacă aceștia scanează bonurile fiscale primite în magazinele din acest uriaș mall.

city ilove baneasa shopping city
Datorită acestei aplicații, toate cumpărăturile se transformă în puncte, spun managerii Băneasa Shopping City:
După ce ai instalat aplicația City iLove îți recomandăm să scanezi fiecare bon de cumpărături din mall. Astfel vei obține din ce în ce mai multe puncte și vei putea trece prin toate cele patru niveluri ale aplicației: Enthusiast, Passionate, Connoiseur și Trensetter.

city ilove city ilove 2

Consiliere de shopping
Beneficiezi de serviciul Consiliere de Shopping gratuit și primești sfaturi personalizate de la stilistii noștri în funcție de stilul tău. Poți învăța cum să te îmbraci la un eveniment special, ce piese cheie trebuie să ai în garderoba ta și cum să obții un look perfect cu doar câteva trucuri simple.

Evenimente exclusive
Vei putea viziona filmele tale preferate in format Dolby Atmos si de pe locuri premium. De asemenea vei putea participa la evenimentele special organizate pentru membrii fideli. Îi vei cunoaște pe ceilalți, vei împărtăși cu ei impresii și vei lega prietenii. Plus că distracția este garantată.

Reduceri permanente
Știm cât de mult îți plac reducerile, așa că noi ți-am pregătit o listă de parteneri gata să îți prezinte ofertele lor special realizate pentru membri. În funcție de nivelul pe care îl ai în aplicație, reducerile sunt din ce în ce mai mari și te poți bucura de ele pe tot parcursul anului.

Parcare gratuită cu City iLove
În curând vei avea ore gratuite de parcare pentru fiecare vizită și posibilitatea plătirii parcării direct din aplicație – comod și fără cozi inutile

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close