iphone-7

Dacă îți dorești un smartphone premium, sunt câteva branduri pe piață bune. Ai de unde alege.
Însă iPhone continuă să fascineze cel mai mult și după aproape zece ani de la lansarea primului model. Astfel că a venit destulă lume azi-noapte la evenimentul „Negrul este noul negru” (noul iPhone 7 vine și în culorile negru și negru lucios), organizat, conform tradiției, de Vodafone simultan în două dintre magazinele sale – pe strada Lipscani în București, și în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor – pentru lansarea „seriei 7”.

Cum poți obține iPhone 7 și iPhone 7 Plus

De astăzi, vineri, clienții Vodafone pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus în magazine și online, pe www.vodafone.ro.
Primele cantități  de iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt sold out pe plan internațional. Apple a promis că va suplimenta livrările, fără însă să dea niște date calendaristice exacte despre când se va întâmpla acest lucru pe țări.

Cât costă

iPhone 7 este vândut de Vodafone România la un preț începând de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un preț începând de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu același abonament. Super RED 89 include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 2.000 de minute internaționale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise în roaming, 2 GB de trafic în roaming, precum și HBO Go și Zonga.

Foarte potrivite pentru vitezele Supernet 4G+

Nu te poți bucura de dublarea vitezei la Internetul mobil oferită în toate orașele mari (41 reședințe de județ și alte 330 de localități) de către Vodafone prin rețeaua Supernet 4G+ decât dacă ai un smartphone compatibil.
Și iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt foarte potrivite pentru a „prinde” aceste viteze.
Consumul de video pe mobil crește, ca și traficul de Internet mobil în general, iar să ai un smartphone compatibil dacă ești heavy user devine esențial.
(detalii aici)
De asemenea, noile modele vin cu procesoare mai rapide, A 10 Fusion, și promit o durată mai mare cu până la o oră a bateriei între două încărcări.
George Buhnici a avut oportunitatea să testeze printre primii noul iPhone 7 Plus și a publicat un test video în care vă spune aproape totul despre noul model Apple:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close