Închide

Ce vrei să cauți?

Școala Flanco. Cum te promovezi tu, nu te promovează nimeni

cursantii rezolva teme la Scoala Flanco
cursantii rezolva teme la Scoala Flanco

Vineri după-amiaza traficul era înfiorător în București și am avut ceva emoții – mă așteptam ca o parte dintre cei înscriși la workshop-ul de blogging #ȘcoalaFlanco să abandoneze.
Subiectul blogurilor este însă suficient de atractiv, astfel încât au venit destui cursanți.
Surpriza a fost un elev de liceu care a bătut drumul tocmai de la Fetești (mulțumesc, Ciprian) pentru a participa la workshop-ul găzduit de Flanco Băneasa.

Apropo de participanți: mulți sunt freelanceri – web designeri, de exemplu – dornici să discute despre cum și-ar putea promova mai bine micile afaceri, pe ideea că online-ul îți pune la dispoziție suficiente și generoase instrumente, necostisitoare, pentru a trăi decent ca liber profesionist.
Am avut și eu de învățat câte ceva de la participanți – de pildă, despre affiliate, de la Tudor. Tudor nu mai are 25 de ani, a fost tipograf, dar apoi a învățat tehnoredactare computerizată și ceva programare. Acum are bloguri de turism, a deprins tainele Google AdWords și Facebook Ads și câștigă interesant.

Cele patru ore de workshop au trecut rapid și datorită intervențiilor bazate pe experiența profesională venite de la Sorana și Andrei.

Ca la orice workshop, participanții au avut și o temă de rezolvat:

scola Flanco text pentru blog

Echipa câștigătoarea a primit premii de la Asbis, iar textul premiat îl poți citi aici.

Important:
Urmează alte trei workshop-uri #ȘcoalaFlanco la care puteți să vă înscrieți, gratuit. Urmăriți blogurile și paginile de Facebook ale profesorilor:  Adela Pârvu (design), Răzvan Pascu (travel) și Ioana Chicet-Macoveiciuc (parenting).
Detalii și pe pagina de Facebook Flanco.

Scoala Flanco cursuri 2016

Adaugă comentariu