Închide

Ce vrei să cauți?

Câteva sugestii despre Black Friday la eMAG (p)

emag-black-friday-lista-de-cumparaturi
emag-black-friday-lista-de-cumparaturi

Au rămas mai puțin de trei zile până la startul Black Friday la eMAG, cel mai mare magazin online din România.

Până vineri, 18 noiembrie, ai timp suficient să te pregătești cum trebuie pentru cumpărături la prețuri pe care nu le vei mai întâlni un an de acum încolo.
Sigur visezi la câteva produse pe care ți le dorești!

Cum și ce trebuie să faci de Black Friday la eMAG

Cel mai nepotrivit comportament de Black Friday este să cauți produse haotic. Te vei simți epuizat și e posibil să scapi din ofertele cele mai bune. Câteva sugestii pentru a cumpăra în mod inteligent:

  1. Fă-ți o listă chiar de astăzi. Pe categorii. Uită-te prin casă: ce electrocasnice trebuie înlocuite, ce ți-ar mai trebui. Un aspirator nou, un frigider, un robot de bucătărie?
    Sau poate un televizor nou? E o idee bună. Vei găsi Smart TV-uri LED Full HD sau Ultra HD la prețuri excelente.
    Un laptop sau o imprimantă? Vei găsi și din acestea la reduceri!
    În total – spune eMAG – vor fi 1 milion de produse la prețuri reduse, de la electronice și electrocasnice, la îmbrăcăminte, articole pentru copii, mobilă, produse pentru mașină, chestii smart (ceasuri, brățări) etc, cam tot ce vinde eMAG.
  1. Nu fi egoist! 🙂 Gândește-te și la cei dragi ție. De Black Friday poți să comanzi cadouri potrivite pentru ei, la prețuri pe care poate nu ți le-ai permite altfel.
    Pont: cumpără de pe acum cadouri de Crăciun. Le ascunzi bine până vine momentul să le pui sub brad și în zilele acelea de până în 25 decembrie, când magazinele sunt aglomerate cu oameni dezorientați, tu te vei relaxa pentru că ai cadourile deja pregătite.
  1. Instalează aplicația eMAG pe smartphone. Durează două minute. Capeți astfel mobilitate – poți da comenzi de oriunde, nu trebuie să mai stai legat de computer. Verifică să ai toate rubricile actualizate: adresă de livrare, setări cont.

emag black friday emag black friday

  1. E foarte ușor să te loghezi la eMAG pe mobil. De exemplu, pe iPhone (n-am verificat și pe Android) o poți face instant, prin amprentă.
  1. Apropo de aplicația mobilă: activează notificările pentru a primi în timp real informații despre Black Friday.
    De pildă, selectezi produsele pe care ți le dorești și primești notificări privind reducerile.

emag black friday emag black friday

Alte ponturi pentru cumpărături de Black Friday găsești aici (click).

eMAG a fost primul magazin online care a adus Black Friday în România. S-a întâmplat în 2011 ani. Tocmai pentru că are cea mai bună experiență și cea mai bogată ofertă de produse, merită să-l vizităm.
Stați pe aproape, revin.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Vad o insistenta puternica pe aplicatia emag care ocoleste eforturile celor care promoveaza magazinul online. Vorbiti in acest articol despre mobilitate exclusiva cu aplicatia instalata dar uitati, poate intentionat, sa mentionati faptul ca si site-ul este optimizat pentru mobile si poate fi folosit pe orrice dispozitiv de oriunde ai conexiune la internet ….
    Incerc sa-mi dau seama de ce emag face eforturi pentru ea evita eforturile celor care investesc timp si bani in promovarea lor ?!?

  2. #2 Comentariu nou

    O aplicație mobilă bine executată nu este redundantă în relația cu un site optimizat pentru mobil.

Adaugă comentariu