philips-hue

Am deasupra mesei de lucru un bec inteligent, LED și cu boxă integrată. Cântă 🙂 la dorință, pentru că se conectează printr-o aplicație mobilă la Deezer-ul de pe telefon.

Philips anunță pentru ianuarie 2017 apariția pe piața românească a noii game de becuri inteligente Philips Hue, un kit de bază cu becuri LED și un bridge care permite controlul lor prin aplicație smartphone sau tabletă.

Cum bunăstarea psihică depinde esențial de lumină, aceste becuri inteligente ne pot fi de mare ajutor.

Din ce în ce mai mult, o casă inteligentă promovează conceptul de eficiență energetică. Gama Philips Hue pentru acasă cuprinde atât becuri inteligente cu consum redus de energie (clasice sau de tip spot) cât și corpuri de iluminat cu LED integrat.
Kit-ul de bază constă în trei becuri LED RGB Wi-Fi și bridge-ul Hue, acesta fiind “podul” dintre becuri și aplicația Hue și putând conecta până la 50 de surse de iluminat Hue.
Cele peste 200 de aplicații disponibile oferă posibilitatea de personalizare a luminii, de pe propriul dispozitiv inteligent mobil (telefon, tabletă) – de la lumina albă funcțională caldă sau rece până la scene de iluminat complexe cu nenumărate culori.

Un infografic despre ce poate face soluția Philips Hue este mai sugestiv decât un text lung:

philips-hue_infografic

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close