HP Spectre Notebook 13-v001nq

Nu prea mai scriu review-uri de produse electronice din câteva motive:

  • pentru „a-ți da cu părerea” competent despre un laptop, o cameră foto etc, ar trebui să cunoști majoritatea produselor din aceeași categorie lansate în ultimul an de producătorii importanți și să faci comparație. E dificil, cere mult timp și răbdare
  • trebuie să ai un background decent – altfel spus, dacă scrii despre laptopuri, să-ți fi trecut prin mână vreo 15 modele (sau mai multe) în ultimul an, ca să poți face comparație.
  • să ai posibilitatea să testezi produsul mai mult timp, să spunem minimum o lună, pentru a-i detecta corect minusurile și plusurile

Dacă intenționez să cumpăr un produs electronic, merg mai întâi pentru informare pe marile site-uri de review-uri internaționale. Bineînțeles că și acestea mai scapă advertoriale entuziaste, dar în cele mai multe cazuri oamenii care scriu acolo sunt competenți și știu piața bine – au alte resurse și audiență internațională.

Așa că nu voi scrie un review despre laptopul hi-end HP Spectre Notebook 13-v001nq, pe care HP România a avut amabilitatea să mi-l trimită la test, ci doar câteva impresii, minimale.

HP Spectre Notebook 13-v001nq
L-am folosit câteva zile.
Designerii s-au întrecut pe sine. Zonele cromate îmbinate cu aluminiu și fibră de carbon îi dau o eleganță de automobil de lux. E foarte subțire (10,4 mm) și ușor.
Display cu afișaj Corning Gorilla Glass Full HD (13,3”), sistem audio Bang & Olufsen. Imagini foarte bune, sunet impecabil pentru niște boxe integrate.
SSD obligatoriu la aceste dimensiuni – dar de asta există cloud și hard-uri externe mai mici decât un pachet de țigări, ca să nu stochezi totul pe hard-ul din laptop.

Dacă ai de unde să faci investiții în firma ta sau ai fost foarte productiv anul acesta și asta se vede în contul bancar, HP Spectre Notebook 13-v001nq este o opțiune de achiziție de luat în calcul, în caz că laptopul tău e cam vechi.
Nu am cum să-l recomand (din motivele de mai sus), dar îl semnalez.
Preț: 5750 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close