mike-horn-metaxa

Mike Horn este exploratorul care a dat una dintre cele mai bune definiții ale curajului:

„Curajul nu înseamnă să ignori frica, ci să o depăşeşti, văzând ce poţi lua din ea, ce poți învăţa, pentru a merge şi mai departe.”

Mike este sud-african. În 1990 se mută în Elveția și devine, de-a lungul anilor, unul dintre cei mai cunoscuți exploratori din lume.
Traversează America de Sud în șase luni, singur. Apoi timp de 16 luni înconjoară planeta pe la Ecuator mergând pe jos și navigând pe ambarcațiuni fără motor.
Urcă în Himalaya pe vârfurile Gasherbrum 1 (8.035m) și Gasherbrum 2 (8.068m) fără oxigen. În 2010, Mike atinge al treilea vârf himalayan de 8.000 m, Broad Peak.
Între 2010-2012, antrenează echipele de cricket ale Indiei și ale Africii de Sud.
Participă la pregătirile echipei de fotbal a Germaniei pentru Cupa Mondială.
Anul acesta a pornit în cea de-a doua călătorie în jurul Pământului.

Mike Horn a devenit anul acesta noul Ambasador global Metaxa 12 stele, ca simbol al curajului și autenticității.
Și cum Metaxa 12 stele a primit un nou ambalaj de lux, a lansat o invitație europenilor, inclusiv românilor de peste 18 ani: să plece anul viitor într-o expediție de cinci zile, într-un loc exotic, în care va avea ocazia să-l întâlnească pe Mike Horn.

metaxa-12-stele-mike-horn-concurs

Cum te poți înscrie
Trebuie să parcurgi această poveste multimedia (click) și la final găsești toate informațiile și formularul pe care trebuie să-l completezi. E bine să te grăbești pentru că înscrierile se vor încheia curând.

Cum ajunge Metaxa la 12 Stele

“Nu mă grăbesc niciodată. Ştiu că atingerea perfecţiunii necesită timp. Obţin METAXA 12 Stele din douăsprezece amestecuri. Încep prin alegerea celor mai nobile şi cele mai aromate vinuri de Muscat din Samos, pe care le îmbin şi le maturez.

metaxa_12 stele mark horn

Când cred că momentul este potrivit, le combin cu amestecuri de distilate de struguri, maturate în prealabil în butoaie de stejar Limousin. Apoi adaug un buchet secret de plante mediteraneene şi petale de trandafir de mai. La final mai adaug un amestec învechit de vinuri Muscat din Samos şi distilate maturate şi păstrate special pentru METAXA 12 Stele”  – Costas Raptis, maestrul Casei Metaxa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close