Închide

Ce vrei să cauți?

Ultimele zile de înscrieri la concursul Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat

gala-premiilor-pentru-un-mediu-curat-ecotic
gala-premiilor-pentru-un-mediu-curat-ecotic

Companiile, instituțiile de învățământ și cele publice, organizațiile neguvernamentale sunt invitate să își înscrie proiectele de protecție a mediului la concursul Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

Mai sunt doar câteva zile până la încheierea înscrierilor.

Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un concurs anual de tradiție, organizat de ECOTIC și dedicat proiectelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Înscrierile pentru ediția din acest an se mai pot face doar până vineri, 25 noiembrie 2016.

În concurs pot fi înscrise proiecte dedicate protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenției risipei acestora, desfășurate începând din octombrie 2015.
Proiectele pot fi încheiate sau în desfășurare, dar este obligatorie prezentarea rezultatelor obținute – finale sau intermediare.

Gala Premiilor pentru un mediu curat reprezintă un eveniment anual de referință pentru toti cei care derulează proiecte cu caracter ecologic.
Premiile și, respectiv, popularizarea proiectelor înscrise în concurs contribuie semnificativ la promovarea unei atitudini noi pro-mediu și la îmbunătățirea imaginii organizațiilor implicate în asemenea proiecte.” – declară președintele ECOTIC, Valentin Negoiță.

Concursul este deschis următoarelor patru categorii: Companii, Instituții de învățământ, Instituții publice și ONG. Organizat încă din anul 2009, concursul își propune să facă cunoscute și să recompenseze initiațive cât mai diverse de responsabilitate eco-sociala din Romania.
Jurizarea va fi făcută la începutul lunii decembrie, iar premiile vor fi decernate în cadrul unui eveniment festiv, ce va avea loc în data de 9 decembrie 2016, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.
Înscrierile se pot face și direct online, la această adresă http://www.premiilepentrumediucurat.ro, în secțiunea dedicată.

Adaugă comentariu