scorpion s2 serial

Trăim într-un război mondial permanent 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, care ne privește pe toți.
Un război pe care nu-l simțim (din fericire), invizibil, tehnologic.
Tot ce mișcă în lumea contemporană este comandat prin rețelele informatice atacabile, de la centralele electrice la livrarea de apă la robinet, de la avioane la rețelele de telefonie prin satelit.
Guvernele lumii se înfruntă nu numai în declarații politice, ci și în armate secrete de hackeri și de anti-hackeri.

AXN ne aduce în premieră un serial de succes tocmai pe această temă: Scorpion, sezonul al doilea, inspirat dintr-o poveste reală.

Primul episod, în seara aceasta, de la ora 21.

Povestea: cinci hackeri geniali își pun telentul în mâinile Guvernului american, pentru a stopa tot felul de atacuri cibernetice asupra SUA.

Serialul Scorpion ni-i aduce în prim plan pe excentricul geniu Walter O’Brien şi echipa sa, principala apărare a SUA împotriva ameninţărilor noii ere.
Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate „citi” pe oricine, Happy Quinn, care este foarte pricepută în domeniul mecanicii, şi Sylvester Dodd, un guru al statisticilor.
Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien, se foloseşte de cunoştinţele acestor genii pentru a lupta împotriva terorismului cibernetic și atacurilor infracționale. Deşi nu se adaptează prea bine în societate, aceştia se simt bine unii cu alţii.
Pentru a-i ajuta să se înţeleagă totuşi cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen, mama unui băiețel înzestrat, supradotat din punct de vedere al inteligenței.

scorpion s2 serial

În cel de-al doilea sezon Scorpion, echipa se reunește atunci când un satelit rusesc este scos de pe orbită și trebuie să fie detonat înainte de a ateriza în California, producând pagube masive.

Din distribuție Scorpion:

Elyses Gabel (Walter O’Brien)
Gabel a apărut în Interstellar, World War Z, Welcome to the Punch, iar cel mai recent film în care joacă este Spooks, bazat pe serialul TV omonim.
În seriale, l-ați mai urmărit în Body of Proof, Game of Thrones, The Borgias.
Un muzician pasionat, Gabel este născut în Londra și a locuit în Canada, Bristol și Manchester.

Robert Patrick (Cabe Gallo)
Robert Patrick este actor de peste 20 de ani. Rolul cu care s-a făcut cunoscut este legendarul T-1000 din Terminator 2 și, de atunci, a apărut în multe filme de top și producții de televiziune, precum Die Hard 2, Wayne’s World, Last Action Hero, Fire in the Sky, Cop Land, The Faculty, Walk the Line, Bridge to Terabithia, Spy Kids, Flags of Our Fathers și în super producțiile TV The Sopranos, The Outer Limits, Elvis, The Unit, The X-Files și Sons of Anarchy. Pe micul ecran a mai apărut recurent în sezonul al șaselea din True Blood.

Katharine McPhee (Paige Dineen)
Actrița și cântăreața Katharine McPhee este cunoscută din producția Smash de pe NBC. McPhee s-a remarcat în Shark Night 3D sau în House Bunny, cu Adam Sandler.
Ați mai urmărit-o în CSI: NY, Community sau ați mai auzit-o în Family Guy. A apărut, de asemenea, în emisiunile speciale Foster and Friends și Chris Botti in Boston, alături de Sting, Andrea Bocelli și John Mayer.
McPhee a apărut pe scenă în 2005, în cel de-al cincilea sezon American Idol. Albumul său de debut a urcat pe locul 2 în Billboard.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close