apple magazin istyle baneasa (1)

iStyle, cel mai important retailer local Apple, a reinaugurat recent magazinul flagship al rețelei Apple Premium Reseller din complexul comercial Băneasa Shopping City.

iStyle Băneasa are astfel cel mai mare spațiu de prezentare și comercializare dedicat produselor Apple din România, cu o suprafață de peste 260 metri pătrați.
Vizitatorii pot testa cele mai recente produse Apple: iPhone 7 și 7 Plus, noile sisteme portabile MacBook Pro,  Apple Watch Series 2, Apple TV (generația a 4-a), noua colecție de căști Beats fără fir.

Conceptul Flex Table este un spațiu unde clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iStyle Start), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iStyle Switch), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iStyle Learn) și sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple (iStyle One 2 One).

apple magazin istyle baneasa (1)

iStyle Băneasa oferă și diverse programe financiare: reduceri și oferte speciale oferite clienților din domeniul educației (studenți, cadre didactice sau instituții); finanțare în rate fără dobândă pentru persoane fizice în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazin; soluții de leasing și închiriere a echipamentelor pentru persoane juridice; restituirea TVA pentru cetățenii non-UE.
Există și programul de buy-back, prin care clienții își pot schimba rapid și convenabil, în urma unei evaluări obiective, vechiul laptop, telefon sau vechea tabletă cu un produs Apple nou.

În plus, iStyle Băneasa pune la dispoziția clienților pachetele de asigurare și extindere de garanție iCare și iCare+, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.
Punct de service iOS iStyle Băneasa include acum un nou punct de service deservit de tehnicieni certificați Apple, care reduce substanțial timpul de soluționare a problemelor care pot afecta dispozitivele iOS.

iStyle comercializează prin cele 8 magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch, împreună cu accesorii, periferice și gadgeturi inteligente compatibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close