Închide

Ce vrei să cauți?

Wizmo.ro, o platformă imobiliară care crește interesant

wizmo.ro apartamente
wizmo.ro apartamente

Dacă vinzi, cumperi, închiriezi case și apartamente, merită să încerci platforma imobiliară online Wizmo.ro, accesibilă pe desktop, tabletă și smartphone.
Lansată în variantă beta acum mai puțin de un an, în iunie 2016, a ajuns, conform dezvoltatorilor săi, în top 5 între cele mai importante platforme imobiliare din România, cu aproximativ 160.000 de vizitatori pe lună.

Investitorii sunt belgieni, iar echipa de dezvoltare și management este în București și Cluj-Napoca*.
Tranzacțiile imobiliare intermediate de Wizmo.ro sunt concentrate în principal în nouă orașe: București, Timișoara, Cluj, Craiova, Constanța, Sibiu, Iași, Târgu Mureș, Bistrița.
În ton cu vremurile, 65% din trafic este generat pe dispozitive mobile.

Wizmo.ro vine cu câteva avantaje și diferențieri față de alte site-uri de anunțuri imobiliare. Să le luăm pe rând.

Sistemul de review-uri și raportări
Se întâmplă uneori ca relația cu unii agenți imobiliari să dezamăgească. Internetul este plin de astfel de plângeri. Prezentarea avantajelor proprietății poate fi exagerată („în apropiere de metrou” înseamnă uneori 20 de minute de mers până la stație) sau agentul să îți spună mieros „știți, apartamentul pe care l-ați văzut pe site nu mai este valabil, dar vă pot propune altul la fel de bun spre vizionare”) – ca să luăm doar două exemple de manipulări dintre cele mai întâlnite.

Wizmo include un sistem de raportare a anunțurilor cu probleme, care îți permite să faci reclamație față de prezentările false și să-i previi pe ceilalți vizitatori ai site-ului. Dar, aspect important pentru profesionalizarea industriei, sistemul te invită în egală măsură să postezi și aprecieri care să crească ratingul agențiilor/proprietarilor serioși.

wizmo.ro platforma imobiliara

De asemenea, ca utilizator al platformei ai la dispoziție un sistem de rating/review pentru agențiile imobiliare prin intermediul căruia îți poți spune părerea despre profesionalismul acestora.
Acest feedback va deveni cu timpul esențial pentru profesionalizarea agențiilor imobiliare.

platforma imobiliară wizmo.ro

Serviciul de mesagerie directă cu potenţialii clienţi
Timpul este prețios, comunicăm mai bine șimai rapid online, așa că Wizmo a avut buna idee a unui serviciu de mesagerie online integrat în platformă. În acest fel, părţilor implicate într-o negociere le va fi mult mai simplu să intre în contact şi să definitiveze o tranzacţie.

Cum arată împrejurimile?
Excelentă ideea de a integra în platformă, în afară de harta clasică, și Google Street View. Astfel, un client atras de o proprietate poate vedea și cum arată zona în care este situată, aspect care contează mult.
Apropo de vizual, un alt beneficiu este că Wizmo.ro va recompensa anunțurile calitative, cele cu fotografii de calitate și cu descrieri elaborate.

Blog, ghiduri, limba engleză
Wizmo.ro cuprinde și o parte de conținut util ambelor categorii de utilizatori, cei care propun și cei care caută proprietăți. Vei găsi pe platformă ghiduri, sfaturi, tendințe, informații.
Pentru expați și vizitatori din alte țări interesați de business imobiliar în România, platforma are și o variantă în limba engleză, importantă pentru că 11% din traficul actual este generat din străinătate.

wizmo.ro content

Care sunt tarifele
Postarea de anunțuri de vânzare și închiriere proprietăți este gratuită.
Pentru categoria profesioniști (agenţii şi dezvoltatori imobiliari), Wizmo.ro a pregătit pachete de servicii. Preţurile variază în funcţie de serviciile incluse şi de numărul de listări disponibil în portofoliul agenţiilor.

Planurile de dezvoltare ale Wizmo.ro
Până la finalul anului, dezvoltatorii platformei și-au stabilit obiective ambițioase, de exemplu 400.000 de vizitatori pe lună și creșterea timpului mediu petrecut pe site la 5 minute.
Dacă luăm în considerare ce a reușit echipa Wizmo.ro în cele 6 luni de când au început promovarea, planurile ambițioase și funcționalitățile unice, această platformă poate fi un proiect online autohton de mare reușită.

wizmo.ro infografic

*Echipa din spatele Wizmo.ro este formată din investitori în domeniul imobiliar la nivel internaţional, specialiști IT și marketing, cu o experiență de 12 ani în online marketing și peste 30 de platforme și magazine online dezvoltate.

 

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. arata bine conceptul…sa vedem cum va si primit si de piata!

Adaugă comentariu