Închide

Ce vrei să cauți?

Experiență: am fost o zi corporatist la myhive S-Park

myhive s-park bucharest lobby
myhive s-park bucharest lobby

Ce mi-aș mai dori să am la serviciu ar fi o creșă și o grădiniță, spune Marius, 27 de ani.
Deocamdată creșa nu există, dar dacă Marius coboară din birou, găsește în clădirea office în care lucrează un restaurant, un magazin cu de toate, un salon de frizerie-coafură-masaj, cafenele, o florărie, un loc să își încuie bicicleta, dușuri, vestiare, un studio de welness-fitness, o patiserie, o farmacie, o stație de încărcare automobile electrice, inclusiv o mașină electrică pe care poate să o împrumute când pleacă la întâlniri de business.
Plus un lobby elegant și aerisit, ca de hotel de 4-5 stele, potrivit pentru a primi oaspeți, a organiza ședințe sau pentru relaxare.
Este conceptul de clădire de birouri sub brandul internațional myhive, conceput de IMMOFINANZ.

Sunt locuri în București care arată civilizat, prosper și modern, asemenea marilor capitale ale lumii.
Unul dintre acestea, complexul de birouri myhive S-Park, se află într-o zonă privilegiată între Casa Presei și Muzeul Minovici.
Și spun privilegiată pentru că, deși terenul aici este la fel de scump ca în orice zonă A, arhitecții și investitorii nu au îngrămădit betoane, ci au mai lăsat loc și de iarbă și copaci.

myhive s-park bucharest romania

Experiență: pentru o zi m-am transformat în „corporatist” și am împrumutat un birou în myhive S-Park

myhive s-park bucharest romania

Cei care lucrează în companii mari și importante își petrec cam o treime din viață la birou.
Cazul angajaților din birourile în myhive S-Park ale unor companii importante precum SAP (cel mai mare producător de soluții de business din lume), ale ING (cel mai mare chiriaș de aici) sau ale unor furnizori internaționali de servicii.

Clădirile S-Park, inaugurate în 2007, nu au dus niciodată lipsă de clienți: au fost și sunt ocupate 100%.
Începând de anul trecut, arhitecții le-au reinventat interior ca design și funcționalități.

Satisfacția clientului și a angajatului atunci când nu e vorbă goală

Sintagma satisfacția clientului a fost și este folosită până a ajuns aproape complet tocită de sens.
Nu și în cazul myhive S-Park. Angajații firmelor din acestă clădire au fost rugați să completeze sondaje pe tema „ce facilități ți-ai dori la locul de muncă”.
Datele au fost centralizate și aplicate pe conceptul myhive al IMMOFINANZ, proprietarul clădirii.
Acest concept este unul internațional întâlnit în clădiri din Germania, Polonia, Austria, Cehia și Ungaria, cu adaptări în funcție de specificul locului, dar cu păstrarea esenței: mediu de lucru cât mai prietenos și servicii cât mai variate pentru angajați.

Așa a apărut la myhive S-Park București parcarea pentru biciclete, alături de care se află un vestiar cu dușuri. Dacă ai pedalat prin praful Bucureștiului sau pleci după ore lungi de lucru la o întâlnire, ca locuitor al myhive poți să îți aplici rapid un refresh fără să mai treci pe acasă.

myhive s-park bucharest parcare biciclete myhive s-park lockers room

De mare succes s-a bucurat mașina electrică myhive și stația de încărcare pentru automobile electrice. Angajații din S-Park pot împrumuta automobilul din imagine pentru drumurile prin oraș:

 myhive s-park electric car bucharest romania

Oferta pentru mesele de la birou acoperă toate gusturile, inclusiv pentru vegani sau mese frugale:

restaurant myhive s-park bucharest patiserie myhive s-park bucharest myhive s-park buffet

Lobby-ul a devenit prietenos datorită plantelor naturale și a mobilierului deosebit, uneori amuzant, cum sunt aceste scaune cu pedale pentru un pic de fitness în timpul discuțiilor:

 myhive s-park lobby lobby myhive s-park

Am vizitat nenumărate clădiri de birouri, și din România, și din străinătate, dar n-am văzut nicăieri un lobby atât de spațios. Se întinde pe top parterul, are wi-fi gratuit, muzica ambientală este la nivelul potrivit și găsești suficiente insule potrivite pentru meetinguri sau pentru clipele când simți nevoia să îți aduni gândurile altundeva decât în birou.

myhive S-Park este o dovadă a maturizării pieței de office din România. Pentru o companie aflată în căutare de spațiu, prețul pe metrul pătrat nu mai este unicul criteriu de alegere, ci contează și facilitățile pe care le oferă, de la locuri suficiente de parcare, la oferta de magazine de interior și până la cât de prietenos s-au priceput arhitecții să amenajeze interioarele, bineînțeles dacă primesc și finanțarea necesară de la investitorii clădirii.

Adaugă comentariu