Black Friday PIATRAONLINE

Televizor de doi metri ai, frigider bun ai, șifonierul dă pe afară de haine, așa că fă o schimbare anul acesta: petrece-ți  Black Friday la PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală.

Vineri, 17 noiembrie, PIATRAONLINE scoate la vânzare 1 milion de kilograme de piatră cu discount-uri de până la 80%, atât în magazinul online cât și în showroom-ul din Aleea Teișani, 137A.

Un click aici te va lămuri ce poți cumpăra cu discount: marmură, granit, ardezie, travertin, piatră cubică, mozaic, decorațiuni pentru terase, scări, bucătării, băi, holuri.
Fie că îți construiești o casă sau stai într-un apartament obișnuit, piatra naturală face ca a ta locuință să arate altfel față de banala gresie sau alte materiale de construcție.

De 10 ani selectăm și importăm cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii pentru a oferi cea mai variată gamă de produse: peste 1500 de modele amenajate în spații-concept dedicate în showroom, dar şi în Pavilionul Expozițional. Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, scoatem piatra la lumină şi avem reduceri la cele mai populare tipuri de piatră, astfel încât clienții noștri să aibă de unde alege –   explică Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

PIATRAONLINE are deja experiență cu Black Friday: anul trecut de această zi a discount-urilor a vândut de aproximativ 320.000 euro, de două ori mai mari față de 2015 când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 euro.

Datorită succesului de care ne-am bucurat anul trecut, am hotărât ca anul acesta să suplimentăm stocurile de produse pentru Black Friday.
Campania este gândită pentru a ușura procesul de achiziționare: când te-ai hotărât ce produs îți place, noi îl livrăm direct la ușa ta.
Dintre cele 1500 de modele și texturi disponibile în showroom, 100 au prețuri incredibil de mici, timp de 24h, vineri, 17 noiembrie. Mai mult decât atât, multe dintre produse sunt deja puse în practică, astfel încât cei care doresc să achiziționeze produsul să își poată forma o idee despre cum va arăta rezultatul final în propria casă” completează Mariana Brădescu-Constantinescu.

Pont: Dacă te abonezi la newsletter, primești mai mai devreme decât muritorii de rând ofertele de Black Friday.

Toate comenzile PIATRAONLINE de Black Friday vor fi livrate începând cu data de 17 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare.

Deci, marmură în baie, granit în hol, da?


Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).

 Adresa showroom: Aleea Teișani nr 137A, Sector 1, București.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close