Închide

Ce vrei să cauți?

Cluj Connecting Day: Ce noutăți aflăm la ediția aceasta?

brinel
brinel

Specialiștii IT și top executivii din companii sunt invitați săptămâna viitoare, marți, 20 martie, în capitala Transilvaniei, la unul dintre cele mai mari evenimente naționale de tehnologie, Cluj Connecting Day, ajuns la a treia ediție anuală.
Evenimentul este organizat de BRINEL și Cisco, cu susținerea ARIES Transilvania și a Centrului de Transfer Tehnologic în IT.

Cine este BRINEL?
În 1991, Marcel Borodi absolvent al Universității Tehnice din Cluj, fonda BRINEL. Compania a devenit astăzi unul dintre principalii integratori români de sisteme informatice (proiectare, execuție, certificări, suport).
A încheiat numeroase parteneriate cu cei mai importanți furnizori internaționali de soluții IT&C.

Iar lista clienților BRINEL (peste 700) este sugestivă despre dimensiunea companiei:

cluj connecting day

De ce sunt bineveniți la Cluj Connecting Day și top executivii care nu sunt neapărat specialiști IT
Top executivii iau decizii în privința investițiilor software, hardware și de comunicații în companie, a politicilor de securitate informatică.
Cum evenimentul a invitat, ca vorbitori, profesioniști de top, va fi o bună ocazie pentru conectarea la cele mai noi informații și tendințe în tehnologia de business.

Climatul din jurul nostru, indiferent că ne referim la climatul general, politic, militar, economic sau la viața personală, ne este afectat de probleme de securitate.
Inovația poate aduce servicii majore, beneficii majore, dar, când ești afectat, când securitatea este pusă sub semnul întrebării, nu reușești în aceeași măsură să fii productiv sau să te bucuri de rezultatele muncii tale, explică Marcel Borodi, CEO BRINEL.

Un subiect actual: GDPR
Noile reglementări europene privind utilizarea datelor cu caracter personal (GDPR) sunt încă o nebuloasă pentru multe organizații, deși mai sunt doar două luni până intră în vigoare.
Cluj Connecting Day este o ocazie bună de a înțelege aceste reglementări, datorită prezentării pe care o va susține Georgică Bălăiți, șef serviciu Control Operatori, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Ai date in cloud?
Folosești în organizația ta Office 365, Salesforce, Box sau Google Apps? Atunci ții informații prețioase de business in cloud, informații care trebuie protejate. Despre acest subiect, dar și despre soluții Cisco in cloud „quick install” pentru companii MidMarket & Enterprise vor fi mai multe sesiuni la Cluj Connecting Day.

Demo live și networking
Vor avea loc și demonstrații live, de exemplu cu platforma Catalyst 9000 sau Demo Cisco Spark Board – colaborare utilizând Virtual Reality.
Participanții au și oportunități de networking și interacțiune directă cu reprezentații Cisco și BRINEL.

Cum poți participa la Cluj Connecting Day?
Pentru înregistrarea la eveniment, completați acest formular.
Numărul de locuri este limitat.

Informații suplimentare găsiți și aici:
site Cluj Connecting Day
pagina Facebook
LinkedIn Brinel

Adaugă comentariu