Cât valorează competențele tale profesionale pe piața muncii? Sau, mai direct spus, cam care ar fi un salariu bun pe care poți să-l primești?
Ce pachete salariale oferă companiile mari, multinaționale sau locale? Ce stagii de pregătire vei avea pentru a avansa profesional?
Dacă vrei să lucrezi în domenii ca IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit/Consultanţă, Retail, Financiar- Bancar, e o idee bună să mergi cel mai mare târg de job-uri național pentru cei cu studii superioare, Angajatori de TOP Bucureşti.
Angajatori de TOP Bucureşti va avea loc vineri și sâmbătă, 23-24 martie, la Sala Palatului.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este atât pe recrutarea de profesioniști, dar și de tineri absolvenți și persoane entry-level. Dacă nu vor interveni modificari economice negative, ne așteptăm ca trendul să fie, în continuare, unul de creștere – explică Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions*, companie care organizează Angajatori de TOP.

Cine sunt angajatorii
Sunt peste 160 de mari companii care propun tinerilor profesioniști, absolvenților și studenților peste 6000 de locuri de muncă la acest târg, între care Accenture, Allianz Technology, AMAZON,  BCR,  British American Tobacco, Carrefour România, DB Global Technology, DB Schenker SSC,  HP Inc, IKEA,  Kaufland România,  McDonald’s in Romania, Oracle,  Societe Generale European Business Services, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD.

Lista Angajatorilor de TOP prezenți la București o găsești aici.

Ești invitat(ă) și la conferințele și seminariile Angajatori de TOP București
Cu ocazia acestui târg de joburi, Angajatori de Top București găzduiește vineri și sâmbătă, tot la Sala Palatului, și peste 35 de seminarii și conferințe, cu participare gratuită.
Cele mai importante companii prezente la Angajatori de TOP își vor trimite profesioniști cu experiență care vor prezenta oportunități de carieră, tendințe și evoluții pe piața resurselor umane.
Vei afla astfel direct de la sursă ce competențe profesionale se cer, cum să scrii un CV de succes sau ce ocazii de a te dezvolta profesional poți avea dacă ești selectat pentru angajare.

Dintre companiile care susține workshop-uri și conferințe:
P&G – Growing your career in sales
Ikea – How to create a better life thru design
Deloitte România – Audit? Consultanță?
Michelin – Try career diversity
Wipro – PSP. Public speaking pill
Oracle – Prepare your application: insights and tips
Nestle: Grow and build your career in marketing
SAP: Machine learning & AI
Lista companiilor care organizează conferințe și workshop-uri la Angajatori de Top o găsești aici.
Pentru a participa, dă click pe titlul evenimentelor la care vei să participi pentru a te înregistra.

hipo.ro

Cum poți participa cu CV-ul la Angajatori de TOP București
Înscrierea la acest târg de joburi este gratuită.
Intri aici, te loghezi, completezi datele și participi la eveniment cu CV-ul tip Barcode.
Vei primi și Ghidul gratuit “Softskill-urile cele mai căutate de angajatori în 2018”. Te va ajuta să știi care sunt abilitățile pe care ar trebui să le deții și care sunt tendințele de pe piața muncii în următorii ani.

Ai mai multe skill-uri decât crezi! Așa că ia-ți CV-ul în format Barcode și vino pe 23 și 24 martie la Sala Palatului!


___________________________________________________

*Catalyst Solutions, companie românească de consultanță în resurse umane cu 11 ani de experiență, este specializată în soluții de recrutare și employer branding.

Catalyst a dezvoltat unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente în domeniul HR: hipo.ro (link), singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare; Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara; DevTalks, eveniment cu 1.000 de profesioniști IT participanți, pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data ; Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români; Studiul Cei mai doriți angajatori, studiu privind gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close