Închide

Ce vrei să cauți?

Ubisoft te plătește să înveți programare la Coding Camp

programare
programare

Șase luni școală de programare, 500 euro bursă lunară și apoi, dacă ești bun, poți lucra la București, Paris sau Toronto.
Condițiile și link-ul cu detalii, mai jos:

Ubisoft, unul dintre liderii în industria divertismentului, lansează Coding Campus, un program academic internațional, specializat în programare online, adresat studenților și absolvenților care vor să urmeze o carieră în domeniul jocurilor video. Pe parcursul programului, cursanții primesc o bursă lunară, iar la final, au un job garantat într-unul dintre studiourile din rețeaua Ubisoft.

Ubisoft Coding Campus este un program de învățare accelerată, cu o durată de 6 luni, bazat pe o curriculă dezvoltată de experții în programare online de la Ubisoft. Cursanții vor beneficia și de ajutorul profesorilor colaboratori de la universități tehnice din București, precum și al profesioniștilor din comunitatatea locală de dezvoltatori de jocuri video.

Fiecare cursant Coding Campus primește o bursă lunară în valoare de 500 euro. La finalul programului, absolvenții cursului au un job garantat (pe poziția de programator online) într-unul dintre studiourile Ubisoft participante în program: Annecy, București, Montpellier, Paris, Quebec, Helsinki (Redlynx), Singapore sau Toronto. Studenții vor beneficia de suport la relocare din partea Ubisoft.

În completarea programelor academice formale de specializare în domeniul dezvoltării de jocuri video, am creat Ubisoft Coding Campus.
Vrem să susținem tinerii care își doresc o carieră în industria aceasta, iar programarea online este unul dintre cele mai noi și dinamice ramuri ale domeniului, în care au ocazia să experimenteze și să inoveze – explică Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.
Curricula este dezvoltată integral de experți Ubisoft, bazându-se pe o serie de concepte și experiențe pe care un programator online le întâlnește într-un proiect.
Totodată, colaborăm cu profesori de la Universitatea Politehnică București, Universitatea București și GameDev Academy pentru a le asigura cursanților cea mai bună experiență academică.

Candidatul ideal pentru Coding Campus este pasionat de jocuri video și tehnologie, are cunoștințe de bază într-un limbaj de programare, cunoaște limba engleză la nivel avansat și își dorește o carieră în industria de divertisment.

Cursurile Coding Campus se desfășoară în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019, iar înscrierile se pot face până în luna iunie.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.ubisoft.com/codingcampus.

Despre Ubisoft

Ubisoft este unul dintre liderii in entertainment, cu un portofoliu bogat de branduri cunoscute la nivel mondial. Iar misiunea echipelor care lucreaza la studiourile Ubisoft din intreaga lume este sa livreze experiente de gaming originale si memorabile pentru toate platformele.

Ubisoft Bucuresti este un pilon important al industriei de gaming din Romania, fiind una dintre primele companii de acest gen, inca din 1992. Avand in spate o istorie puternica de titluri de succes ca Silent Hunter, Blazing Angels sau H.A.W.X, studioul a migrat catre co-development si si-a lasat amprenta pe block bustere ca Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon si Watch Dogs.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu