danone ferma

Un aliment este cu atât mai sigur cu cât a fost mai puțin atins de mâna omului – spune regula numărul unu a industriei alimentare.
Și, în povestea noastră, vaca este mulsă de un robot, iar când laptele ajunge iaurt, tot un robot, botezat Vasilică, îl ambalează și îl trimite în magazine.
Vrei să vezi cum?
Se poate! Mergi la raionul de lactate într-un Mega Image. Vei găsi acolo o cască Virtual Reality (VR). O așezi pe cap și pornești într-o călătorie multimedia la 360 de grade, la invitația Danone.
Mai întâi, te întâlnești cu văcuțele care pasc iarbă adevărată pe malul Dunării, apoi pleci, la bordul unei drone, însoțind camioanele încărcate cu lapte, spre fabrica Danone – unde vei vedea cum se face iaurtul.

ferma danone

Lista magazinelor Mega Image care au instalate standuri VR Danone și programul demonstrațiilor le găsești aici (click), site pe care poți să te înscrii și la un concurs.

danone iaurt

Premii: 100 de genți termoizolante cu produse și 45 de locuri (pentru tine și 3 prieteni sau membri ai familie) în excursii la fermele partenere Danone, ferme care livrează laptele-materie primă pentru iaurturi.

#HaiPeDrumulIaurtului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close