Închide

Ce vrei să cauți?

VIA, aplicație mobilă pentru tinerii afectați de cancer din România

cancer
cancer

VIA, prima aplicație mobilă destinată tinerilor adulţi afectaţi de cancer din România, poate fi descărcată pe telefoanele și tabletele cu sisteme de operare iOS și Android.
Dacă știți o astfel de persoană, cu vârsta între 18 ani și 39 de ani, dați-i de veste, pentru că VIA îi poate fi de folos.

VIA funcționează ca o rețea socială, în care tinerii cu afecțiuni oncologice pot să-i întrebe orice, să se sfătuiască cu semenii care au trecut prin experiențe similare, să iasă din izolare.
Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de înfruntat un diagnostic precum cancerul.
VIA funcționează ca o comunitate de nișă, în care fiecare membru se poate conecta online cu cei cu un profil asemănător.

cancer

Unul dintre beneficii este faptul că le oferă tinerilor un spaţiu securizat, virtual, în care să poată comunica între ei, să își poată împărtăși experiența liberi, să pună întrebări și să afle răspunsuri de la persoane care au trecut prin același tratament. De asemenea, pot lega prietenii cu persoane față de care nu au teama de a fi respinși, care îi înțeleg și le oferă siguranță că nu sunt singuri în această luptă. Cu cât vor cunoaște mai multe detalii despre boala cu care se confruntă, cu atât se vor simți mai siguri și mai puternici.

Aplicaţia VIA este produsă de Asociația Little People, cu sprijinul Lidl.
Poate fi descărcată gratuit din iTunes sau GooglePlay.

Adaugă comentariu