Închide

Ce vrei să cauți?

Laptopuri bune la preț convenabil, sub 2000 de lei

laptopuri ieftine emag
laptopuri ieftine emag

Se întâmplă să fiu întrebat „Vreau să îmi cumpăr un laptop, ce model și ce marcă îmi recomanzi?”.
Întrebarea este pusă greșit, cred.
Laptopurile marilor branduri sunt produse mai toate în China, liniile de asamblare sunt în mare parte robotizate, așa că diferențe mari de calitate la aceleași categorii de preț și configurație nu prea vedem.

Întrebarea corectă când plănuim să ne cumpărăm un laptop este „La ce și cum îl voi folosi?”.
Contează dacă îl vom lua des în deplasări – în acest caz va trebui să ținem cont de greutatea care va trage de coloana vertebrală. Plus că lași o impresie nu prea fericită dacă scoți din rucsac un laptop pe 2,7 kg, la o întâlnire într-o cafenea.
Din contră, dacă îl vei utiliza doar acasă și îl vei muta doar din sufragerie în dormitor, iar în rest va sta pe birou, un laptop de două kilograme nu este o alegere neinspirată.
Contează de asemenea dacă îl vei folosi mai mult pentru browsing pe net, mai puțin pentru jocuri, dar mai mult pentru filme șamd.

Am ales din oferta eMAG trei laptopuri cu prețuri convenabile, sub 2000 de lei, cu configurații și recomandări bune de la utilizatori:
Laptop Lenovo IdeaPad 330-15IGM -1250 lei. Potrivit ca desktop, marchează la capitolul stocare – vine cu SSD. Un laptop „bun  (cam) la toate”.
Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK – 1450 lei. Placă video dedicată, ecran full HD, SSD. Potrivit pentru utilizat acasă.
Laptop Lenovo IdeaPad 320-15IAP – 1100 lei. „Eu l-am cumpărat pentru browsing și filme/seriale. Încarcă paginile rapid, când îl deschid pornește foarte repede, filmele se văd bine și se aud ok.”
„Se mișca foarte bine, calitate/preț excelent.”
Sunt doar două dintre review-urile acestui laptop cu SSD.

Un laptop nou îți dă sentimentul acela plăcut al unui nou început. Nu e aglomerat de foldere vechi, răspunde rapid la comenzi, poți lucra câteva ore fără să mai cauți priză.
Fie că îl cumperi pentru copil (nu mai e mult până începe școala), fie că îl vei face cadou părinților (sau bunicilor) sau îl vei folosi tu, ai de unde alege, sunt sute de modele, de la 900 de lei în sus, vezi aici (click!)

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Lenovo acela la 1450 nu are placa video dedicata, e integrată.

Adaugă comentariu