bani

Marketingul Provident a publicat un sondaj național, urban și rural, despre planificarea pe categorii a cheltuielilor de toamnă în familiile de români.
În mediul urban, mi se pare interesant că în topul cheltuielilor, pe locul 4, aproape jumătate dintre respondenți (44%) rezervă bani pentru achizițiile de Black Friday 2018 (peste 900 de lei pe familie).imprumuturi, credite

De asemenea, cei din mediul urban planifică în medie 1412 lei pentru noi modele de telefoane și 1240 de lei pentru electronicele copiilor.
În mediul rural, la capitolul achiziții de Black Friday și noi modele de telefoane, respondenții au trecut zero lei.

Sondajul a fost efectuat în lunile iunie și iulie 2018, pe un eșantion reprezentativ urban, cu respondenți cu vârsta mai mare de 18 ani, dar și în rândul clienților Provident Financial România din mediul rural.  În mediul urban, datele au fost colectate online, iar în rural au fost efectuate interviuri CATI.

(sursa foto)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close