Închide

Ce vrei să cauți?

Miele va livra și meniuri gourmet, acasă la clienții săi

mchef
mchef

Marile companii înființează sau sprijină startup-uri (separate de core business) prin care experimentează idei. Dacă din cinci astfel de startup-uri satelit reușește unul și cucerește piața, compania e mulțumită.

Producătorul german de electrocasnice premium Miele (cifră de afaceri 4,1 miliarde de euro pe an, are fabrici și în România) a creat startup-ul MChef prin care va livra la domiciliul clienților meniuri gourmet.
Dar nu tuturor clienților, ci doar celor care au cumpărat cuptoare hi-end Miele Dialog.
Ideea: poți avea acasă o cină de restaurant de lux, fără să mai pierzi timpul cu drumul, rezervările etc.
Sau dacă ai invitați, rezolvi ușor cu tratația.
Concret, clienții Miele care dețin un cuptor Dialog pot comanda online meniurile dorite, iar acestea le vor fi livrate de către un serviciu special de curierat a doua zi.
Toate ingredientele sunt deja pregătite pentru a fi introduse în cuptor. Nu ai cum să greșești rețeta, pentru că setările cuptorului se fac de pe telefon printr-o aplicație mobilă dedicată. Timpul mediu de coacere este de 20 de minute.
Serviciul MChef, prezentat la IFA Berlin, va fi lansat experimental în toamna asta în Germania. Dacă reușește, va fi extins și în alte țări.
Detalii, aici.

cuptor dialog

Miele prezintă la IFA Berlin și Espressorul CM7, special pentru că are trei compartimente pentru trei tipuri de boabe de cafea, la alegere, după gust și dispoziție.
Expressorul prepară 16 tipuri diferite de cafea.

miele

 

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu