Instrucțiunile primite pe e-mail sunau precis, nemțește: vei fi preluat de la aeroport de o mașină care te va duce direct la conferință. Vei ajunge la hotel, seara, după cină.
Cina s-a prelungit însă și iată-mă afară, singur, pe o stradă pustie, întrebându-mă pe unde o fi hotelul meu.
Google Maps, deci, și un autobuz de noapte – Berlinul are un transport public bine pus la punct.

Ajung la adresă și nici urmă de hotel. Doar peretele ăsta pictat, în care era totuși o ușă decupată. Ce-o fi aici, cinema, club de noapte, că hotel nu pare a fi?

vodafone

Împing în ușă, nimic. Dau ocol clădirii, parcă este totuși hotel. Dar pe unde e intrarea? Strada pustie, doar niște oameni fără adăpost. Mai verific odată pe telefon dacă asta e adresa.

Caut numărul de telefon al hotelului și, cu riscul să par prostănac, sun și întreb pe unde aș putea să intru.
Vedeți o sonerie în dreapta unora care își fac selfie? Apăsați vă rog pe buton, după miezul nopții încuiem ușa.

Până acum un an, la întoarcerea acasă, aș fi simțit serios pe factură folosirea Google Maps în acea noapte la Berlin și m-aș fi gândit de două ori dacă să sun de pe mobil într-o țară străină.
De aceea, 15 iunie 2017 este o dată care merită ținută minte – de atunci am scăpat de stresul tarifelor de roaming și folosim în Uniunea Europeană smartphone-ul relaxat, ca și cum am fi acasă.

Cum stăm cu vitezele în roaming 
Timp de șase luni, români care au călătorit în Europa au testat cu Speedtest Ookla* conexiunea mobilă pe telefoanele lor și rezultatele arată că Vodafone România este cea mai bună rețea mobilă pentru roaming pe continent.
Viteza medie de descărcare pentru clienții Vodafone România în roaming este cu cel puțin 15,6% mai mare decât a oricărui alt operator de comunicații mobile de pe piața românească.

roaming

În Europa, Vodafone România oferă și cea mai mare acoperire de roaming 4G în peste 40 de țări, datorită parteneriatelor cu peste 60 de operatori de comunicații mobile.
_______________________________________________________

*Ookla este lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei, la inițiativa utilizatorilor. Cu zece milioane de teste efectuate în fiecare zi și peste 20 miliarde de teste înregistrate până în prezent cu ajutorul Speedtest, Ookla oferă cea mai extinsă imagine asupra performanței și accesibilitatii rețelelor de internet la nivel mondial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close