smartphone

Spuneam în episodul trecut că noul Galaxy Note9 este potrivit pentru creativii și managerii care lucrează mult cu imagine și text, mai ales datorită display-ului de bună calitate și a funcțiilor stylus-ului S Pen.

Și în privința camerei foto/video, Note9 se prezintă excelent.
Camera duală de 12 MP a lui Galaxy Note9 cu zoom optic 2x, apertură F1.5/F2.4, stabilizare optică, vine cu un modul de Inteligență Artificială (AI) care detectează 20 de scene – de la flori, portrete, scene de interior și până la animale și munți. Algoritmii AI stabilesc automat cele mai potrivite setări pentru fotografii reușite.
Nu lipsește, bineînțeles, scena „food”.

samsung

Cei mai răbdători au opțiunea Pro, cu setări manuale.
Pentru portrete, mi se pare utilă funcția Focalizare live, datorită căreia obținem fără mari bătăi de cap imagini clare, cu background blurat.
Un exemplu:

samsung

Camera detectează și avertizează utilizatorul când este murdară, dacă focalizarea este imprecisă sau, în cazul portretelor, dacă subiectul a clipit și fotografia e ratată.
Informații detaliate despre Galaxy Note9 găsești aici.

Asigurarea Samsung Mobile Care
Pentru modelele Samsung Galaxy S7, S8, S8 +, S9, S9+, Note8 și Note9 putem încheia o poliță de asigurare garantată de Allianz Global Assistance.
Dispozitivele sunt asigurate împotriva tuturor deteriorărilor accidentale, inclusiv spargerea ecranului. Utilizatorii pot solicita acest serviciu de două ori pe parcursul poliței lor de asigurare de doi ani.
Reparațiile vor fi făcute de tehnicieni autorizați Samsung, cu componente originale Samsung.
Clienții pot achiziționa asigurarea de pe samsung.com/ro în termen de 30 zile de la cumpărarea noului dispozitiv mobil și au o perioadă de 14 zile după achiziție, în cazul în care doresc să anuleze cererea.
Un tabel explicativ:

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close