Închide

Ce vrei să cauți?

Ce părere ai despre campania Canon pentru startup-uri și liber profesioniști?

imprimanta promotie
imprimanta promotie

De vreo doi ani, cumpăr pâine de la o brutărie artizanală – îmi place pentru că are cuptoarele pe lemn la vedere și folosește o rețetă naturală.
E un start-up care a reușit. Are prețuri corecte, a găsit nișa potrivită și s-a concentrat pe un singur produs, ceea ce a dus la o calitate constantă.

Dar sunt multe alte întreprinderi mici care eșuează și trag obloanele. Motivele pot fi multe – un plan de afaceri prea entuziast, de pildă.

Am observat în ultimii ani, cu diverse ocazii, câteva sute de startup-uri, dintre cele mai diverse, de la cele tehnologice și magazine online la cele din agricultură sau sociale.
Am ajuns la concluzia că regula de bază a succesului unui start-up este, incontestabil, concentrarea pe obiectivele de business sau, cum se spune, „focusarea” pe aspectele esențiale.

Campania “Small office. Home office”

Pornind de la această constatare, Canon ne propune, până la 31 decembrie, o campanie croită pentru afacerile mici și mijlocii, antreprenori, liber profesioniști, cei care lucrează de acasă etc. Campania “Small office. Home office” este dedicată imprimantelor și multifuncționalelor din gamele Maxify și i-Sensys prin două promoții:

Cash-back și garanție extinsă la 3 ani
Pe scurt: companiile mici și mijlocii, antreprenori, liber profesioniști, meșteșugarii care achiziționează o imprimantă sau un multifucțional Canon din gamele Maxify și i-Sensys aflate în promoție primesc o garanție extinsă la 3 ani pentru respectivele echipamente plus o sumă între 23 și 92 de lei (în funcție de produsul Canon achiziționat) direct în contul bancar.
Detalii, aici (click!).

imprimante

Cadou: presenter wireless
La achiziționarea unei imprimante all-in-one MAXIFY, primești cadou un presenter fără fir Canon PR1100-R  iar la achiziționarea  unei imprimante laser i-SENSYS LBP653Cdw sau i-SENSYS LBP654Cx, un presenter fără fir Canon PR500-R. Cadoul se oferă pe loc, la achiziționarea de la retailer sau de pe magazinele online ale acestora.
Cele două promoții se cumulează în cazul produselor din promoție.

Ideea de la care a pornit campania “Small office. Home office” este aceea că dacă ai echipamente de calitate în companie, care să nu îți facă figuri în funcționare, te poți concentra pe ce-i esențial, adică pe atingerea obiectivelor afacerii.
Mi se pare o promoție bună datorită garanție de 3 ani la imprimante și multifuncționale (garanția e totodată o declarație subînțeleasă de certificare a calității produselor) și nici banii reîntorși în cont nu sunt de lepădat, dat fiind că pentru o afacere de dimensiuni mici/mijlocii fiecare leu contează.
Păreri?

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Rețetă „naturală” de pâine. Ar fi incercat una mistică dar zeul plamadelii era ocupat. Așa că vor-nu-vor trebuie să amestece ei faina cu apă, sare și drojdie. Naturală, desigur. #hipsterstyle

Adaugă comentariu