Samsung TV

Samsung a adus la București un exemplar din prima sa serie de televizoare lansată în secolul trecut, în 1969.
Arată așa:

First TV Samsung

Prezentarea exemplarului istoric face parte din evenimentele care marchează 50 de ani de producție televizoare sub marca Samsung.

Astăzi, Samsung aduce pe piață televizoare QLED 2019 4K și 8K. Au fost lansate în România peste 20 de noi modele. Acestea au dimensiuni începând cu 43” și până la 98” și vin în serii consecutive, de la 60 până la seria 90 în 4K, totul culminând cu vârful de gamă, seria 950 cu rezoluție 8K.

Desigur, apare întrebarea ce să faci cu un astfel de Smart TV cu super rezoluție a imaginii, pentru că mare parte din conținutul video nu are această calitate.
Noile televizoare Samsung sunt echipate cu procesorul Quantum. Acesta folosește inteligența artificială pentru optimizarea (upscale) imaginii și a sunetului prin algoritmi de machine learning. Astfel, imaginea HD, de pildă, este mult îmbunătățită.

Alte caracteristici al televizoarelor QLED 2019 sunt descrise de Dan. Mi-au sunat bine tratamentul antireflex al display-ului și capabilitățile de business pentru birouri.

Pentru televizoarele sale model QLED 2019, Samsung pregătește un pachet de 8 beneficii la cumpărare:

  1. Testare tip „try-and-buy”
  2. Facilitare achiziție în rate fără costuri
  3. Sistem soundbar premium inclus
  4. Suport No-Gap inclus
  5. Acces la conținut exclusiv VOD
  6. Servicii de instalare și configurare gratuite
  7. Asistență și suport extinse prin call-center
  8. 10 ani garanție „No Burn In”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close