xiaomi magazin mega mall

Xiaomi se află în topul 5 mondial al producătorilor de smartphone-uri, dar sub acest brand vinde și alte gadgeturi, de la aspiratoare-robot la periuțe electrice de dinți și până la trotinete.
Un scurt istoric.
Xiaomi Inc. a fost fondata în 2010 de către antreprenorul Lei Jun, declarat de Forbes drept omul de afaceri al anului 2014.
Valoarea de piață a grupului a depășit 50 de miliarde dolari, iar în 2014 deținea cea mai mare cotă pe piață smartphone-urilor în China. În prezent, produsele grupului se vând în peste 80 de țări din întreaga lume.

După Rusia, Ucraina, Polonia și Spania, Xiaomi inaugurează poimâine, sâmbătă, 20 aprilie primul său magazin din România, Mi Store, în centrul comercial Mega-Mall din Capitală (Bd. Pierre de Coubertin 3-5, nivel 1), pe o suprafața generoasă de 200 de mp.

Investiție de 250 de mii de euro
Mi Store Mega Mall
este realizat de Black Tech Group, dealer autorizat, în parteneriat cu Xiaomi, în urma unei investiții de aproximativ 250 de mii de euro.
Este primul dintr-o serie de viitoare magazine ce urmează a fi deschise în România.
În afară de cele mai noi modele de telefoane, Mi Store va prezenta dispozitive inteligente pentru casă, gadgeturi  din zona de lifestyle și alte „dispozitive high-tech la un raport calitate/utilitate/preț foarte bun”, după cum promit oficialii Black Tech Group.
Vezi oferta aici.

Promoții pentru fanii brandului Xiaomi 
Fanii brandului sunt invitați la deschiderea de sâmbătă să testeze produsele Xiaomi, care vor avea prețuri speciale, în cadrul unor promoții inedite.
Sunt pregătite peste 150 de cadouri pentru vizitatori, marele premiu fiind un smart-phone Mi Mix 3.
Detalii despre deschiderea Mi Store Mega Mall sunt actualizate pe pagina evenimentului. 

deschidere magazin xiaomi
__________________________________

Despre Black Tech Group:
Misiunea companiei, înființată în 2018, este creșterea notorietății și a vânzării de  produse inovatoare ale brandului Xiaomi în România și în țările din Europa în care brandul este mai puțin prezent.
Black Tech Group a încheiat parteneriate cu câțiva dintre principalii furnizori de servicii de telefonie mobile din România, urmând ca pe viitor să își extindă portofoliul de clienți și prin colaborarea cu principalii jucători de pe piața de retail.

1 Comment

  1. Wow! Finally ceva competitiv pentru piata de smart electronics din Romania!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close