Închide

Ce vrei să cauți?

Cartele Telekom printre banane și ciocolată la Mega Image. Cum le folosești

internet mobil
internet mobil

De câteva zile, în magazinele Mega Image și Shop&Go au apărut la vânzare un tip nou de cartele Telekom, Mobil Nelimitat.

cartela internet mobil

  • Cartela Mobil Nelimitat costă 29,99 de lei.
  • După ce ai plătit-o la casă și ai introdus-o în telefon, o activezi imediat sunând la 1234.
  • Oricând după activarea serviciilor, valabile iniţial pentru 30 zile, poți să îți înregistrezi numărul de telefon pe telekom.ro/vreaunelimitat și să obții astfel, în mai puțin de 5 minute, un abonament  fără perioadă minimă contractuală, de acces ia Internet  nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 100 de minute internaţionale fix/mobil totul la un preţ promoţional de 6 euro pe lună, TVA inclus.
  • Totul se face așadar online, în câteva minute. Nu mai e nevoie să mergi într-un magazin Telekom pentru abonament.
  • Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.
cartele internet nelimitat
Cei doi manageri care au lansat oferta: Andreas Elsner, director segment rezidențial Telekom România, și Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image.

Anterior parteneriatul cu Mega Image, Telekom România a parafat recent o colaborare cu compania aeriană Blue Air.
Directorul Telekom Andreas Elsner spune că „ne-am propus să fim rechini pe piața telecom. Obiectivul este să ne majorăm cota pe piața de telefonie mobilă la 25%. Asta înseamnă să vindem 800.000 de cartele pe an.”

Adaugă comentariu