EduClass.ro Spectrababy.ro.

Poate vă întrebați de ce am ales să scriu despre gadgeturi de bebeluși. Ei bine, în timp ce voi vă gândiți ce variantă nouă de soft să vă instalați, ce telefon cu super funcții să vă cumpărați, se pare că nici în lumea produselor destinate îngrijirii copiilor lucrurile nu stau pe loc.

Unii dintre voi sunteți deja tați și sigur vă va interesa subiectul, alții veți deveni poate în curând și vă va fi util să știți care sunt noutățile. Pentru că atunci când copilul plânge, soția nu doarme și este obosită, voi veți fi cei care va trebui să salvați situația.

Evident, unele dintre aceste gadgeturi vor fi manevrate exclusiv de către prospetele sau viitoarele mămici.
Însă studiile de piață arată că tații sunt cei care analizează oferta de electronice pentru primii ani de viață ai moștenitorilor și își arogă titlul de experți în achiziția acestora.
Să vedem așadar câteva dintre cele mai performante și moderne echipamente din categoria motherhood tech:

Sterilizator portabil cu UV
Nu te aștepta când citești „sterilizator” la o instalație „industrială”, mare și urâtă.
În cazul nostru, e vorba de o geantă elegantă de dimensiuni reduse în care introduci obiectele pe care vrei să le sterilizezi și din care le scoți impecabile după doar 59 de secunde. Atât durează sterilizarea, pentru că acest echipament compact și ușor de purtat lucrează cu ultraviolete.
Nu trebuie să faci nimic mai mult.
Ce poți steriliza: biberoane, suzete, tacâmuri, jucării, termometre, aspiratoare nazale, componente de nebulizator. Chiar și un telefon, un mouse sau orice altceva simți că ar avea nevoie de un refresh la un moment dat.

EduClass.ro Spectrababy.ro
Avantajele sunt mari la acest sterilizator cu ultraviolete, față de unul clasic, cu abur: durata de viață a aparatului este mai mare, îl poți folosi oriunde, chiar și pe drum, pentru că lucrează și pe baterie externă, lucrează mai simplu.
În plus, cum spuneam, dezinfectează impecabil și obiecte ale întregii familii, nu numai cele ale bebelușului: accesorii machiaj, periuțe de dinți, telecomanda televizorului și multe altele.
Ideal pentru mămicile care utilizează o pompă de sân la birou sau în călătorii și doresc să sterilizeze accesoriile acesteia. Așa că atunci când vă încarcă soția mașina cu 1.000 de lucruri foarte importante, toate necesare bebelușului, puteți veni cu o propunere care vă ajută să economisiți spațiu cât să vă mai puneți și voi hardul extern cu filme în portbagaj.
Detalii, aici.

Pompa de sân Spectra 9+
Știu că nu alăptați voi, dar probabil voi veți fi cei care vor alerga noaptea la farmacie să cumpere o pompă de sân, așa că este bine să știți care sunt opțiunile.
E indiscutabil că laptele matern este cel mai complet aliment pentru cei mici.
Pompa de sân Spectra 9+ este foarte ușoară (280 de grame) și compactă (dimensiuni 112 x 72 x 47 mm), fiind ideală pentru mamele care călătoresc sau care se întorc la locul de muncă. Poate fi purtată fără probleme în poșetă – este puțin mai mare decât un smartphone.

EduClass.ro Spectrababy.ro
Un alt avantaj care scoate această pompă de sân în față: vine cu acumulator inclus (LiThium-Ion), ceea ce-i asigură o autonomie de 2,5 ore.

Este un model de pompa dublă (adică laptele se extrage simultan, într-un timp mult mai scurt) care poate fi folosită pentru extragerea și stocarea unei rezerve de lapte pentru momentele în care mama nu poate fi lângă bebeluș.
Silențioasă (maximum 50 dB), cu zece niveluri de reglare, este dotată cu funcția Memorie: în momentul în care pompa este repornită, aceasta va funcționa conform ultimei setari a nivelului intensității recoltării laptelui matern.
Toate componentele care intră în contact cu laptele sunt fără conținut de Bisfenol A (BPA free).
De asemenea, recipientele de colectare a laptelui pot fi folosite pentru hrănirea bebelușului, prin atașarea biberoanelor incluse în set.
Detalii, aici.
O variantă: Spectra Q
Spectra Q e o variantă de  pompă de sân care se remarcă prin dimensiunile excepțional de mici (97 x 80 x 36 mm).  Încape fără probleme în buzunar, de pildă.

EduClass.ro Spectrababy.ro

Delicată, este totuși puternică. Vine cu cinci trepte de reglaj și două moduri de funcționare: stimulare a lactației  și extragere.
Poate fi folosită în mașină, la mall, în birou, pe plajă, practic oriunde.

EduClass.ro Spectrababy.ro
Detalii, aici.

Încălzitor pentru biberoane 3 în 1
Arată ca un OZN (dar este totuși mic) și e un ajutor binevenit pentru proaspeții părinți, întrucât știe să facă trei lucruri: încălzește precis biberoanele, le sterilizează și este și aparat de gătit la aburi (legume, carne, pește). Vei găsi instrucțiuni de prepare în manualul produsului.

EduClass.ro Spectrababy.ro
Nu e complicat de folosit, datorită panoului de comandă digital și intuitiv de selectare a funcțiilor, a temperaturii și a duratei.
Ușor de curățat și întreținut, Încălzitorul 3 in 1 are funcție de memorie – își aduce aminte automat parametrii setați ultima data de utilizator.
Suficient de încăpător pentru sterilizarea sau încălzirea a două biberoane în același timp.

EduClass.ro Spectrababy.ro
Detalii, aici.

Aceste produse pot fi comandate pe EduClass.ro și pe Spectrababy.ro, unde găsiți de asemenea și alte echipamente destinate bebelușilor.
EduClass este unic importator al brandului Spectra – companie specializata in produse de puericultura.(P)

1 Comment

  1. Foarte bune gadgeturile. Multumesc mult pentru postare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close