Închide

Ce vrei să cauți?

Ce câștigă clienții după preluarea UPC de către Vodafone

În aprilie 2018, Vodafone anunța intenția de a prelua UPC.
Procedurile legale s-au încheiat la 31 iulie a.c., echipele tehnice și de management ale celor două companii se contopesc, iar ieri, directorul executiv Vodafone & UPC, Murielle Lorilloux (foto), a anunțat și care vor fi beneficiile pe care clienții le vor primi.

Ce e de interes pentru clienții Vodafone și/sau UPC:
Vodafone devine o companie și mai puternică, cu venituri de aproape 1 miliard de euro/an, cu aproximativ 10 milioane de clienți (900.000 preluați de la UPC) și care vine cu ofertă completă de voce, internet mobil și fix plus cablu TV.
Sub 50% din total sunt clienți comuni Vodafone și UPC.

Ca bonusuri de bun venit:
Pentru clienții existenți UPC+Vodafone: 3 luni gratuite cu beneficii ca internet mobil național nelimitat, mii de ore de filme și seriale, oriunde, și 1 lună acces la competiții sportive de top prin canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD.
Pentru clienții Vodafone: internet mobil național nelimitat, mii de ore de filme și seriale, oriunde, timp de o lună.
Pentru clienții UPC: 100 GB internet mobil și router inclus, 100 euro reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone și 1 lună acces la competiții sportive de top prin canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD.

Ofertele la pachet dacă ești abonat Vodafone sau UPC, dar separat, și vrei să devii client comun:
Dacă ești client Vodafone și cumperi pachetul UPC internet fix și TV: ai o reducere specială de până la 115 euro, adică 52 de euro reducere pentru un smartphone nou în rețeaua Vodafone și 63 de euro reducere totală pentru pachetul UPC, în primele 12 luni
Dacă ești client UPC și cumperi abonament Vodafone: primești 100 euro extra-reducere.
Detalii și activarea bonusurilor pe pagina impreună.vodafone.ro.

Clienții business au o suită completă de servicii pentru digitalizarea afacerii, inclusiv Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, o listă diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity, soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting.
Vodafone și UPC au creat beneficii care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones.
Mai multe detalii sunt disponibile pe adresa www.vodafone.ro/business/impreuna.

vodafone bonus

Acestea sunt primele oferte. Fuziunea dintre cele două companii va fi de durată și pe o piață telecom competitivă cum este cea românească, vor mai urma în mod sigur și altele.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu