Închide

Ce vrei să cauți?

7 informații utile despre Bitdefender pentru companii mici și antreprenori

Dacă ai o companie mica, ești liber profesionist sau antreprenor – adică ai computerele și telefoanele pline de contracte, proiecte și corespondență cu clienții, acest articol este potrivit pentru tine.

Cel mai adesea, companiile mici folosesc o soluție de securitate IT creată pentru utilizatori individuali, „pentru acasă”, însă exigențele de siguranță pentru business sunt altele, mai mari.
De aceea, specialiștii Bitdefender au creat Bitdefender Small Office Security.

Am selectat câteva informații esențiale despre acest produs complex.
1.  Un singur abonament Bitdefender Small Office Security îți protejează până la 20 de dispozitive Windows, macOS, Android și iOS din companie – laptopuri, PC-uri, smartphone-uri și tablete. Previi astfel pierderea datelor și te aperi de hackeri și malware.
2. Abonamentul este flexibil, astfel încât să nu cumperi mai mult sau mai puțin decât ai nevoie: poți alege numărul de dispozitive (5, 10 sau 20) pe care să ruleze soluția Bitdefender și perioada contractuală (o lună, un an, doi ani sau trei ani).
3. Primești în acest abonament 5 produse: Total Security pentru PC, Antivirus pentru Mac, Mobile Security pentru iOS, Mobile Security pentru Android și un modul de suport online.
4. Nu ai nevoie de un inginer de rețea pentru a instala și gestiona Bitdefender Small Office Security pe toate echipamentele din organizația ta.
O poți foarte ușor chiar tu, fără să fii neapărat expert IT, în câteva minute.
Descarci aplicația Bitdefender Central pe smartphone. Funcționează ca o platformă mobilă prin care administrezi apoi soluția de securitate. E intuitivă și rapidă, te vei convinge.
5. Nu mai e o noutate faptul că hackerii pot prelua controlul asupra camerei web și a microfoanelor instalate pe laptopurile din compania ta, pentru a te spiona.
Funcția Bitdefender Webcam Protection monitorizează în permanență aplicațiile care încearcă să obțină acces la camera web și le blochează pe acelea care nu sunt  sigure. Vei fi avertizat de fiecare dată când se întâmplă asta. La fel stă de pază funcția Bitdefender Microphone.
Sunt soluții mai bune decât a lipi leucoplast pe cameră și microfon și sunt ușor de configurat din câteva clicuri.
6. Probabil că ai auzit de ransomware, categorie de programe periculoase cărora le-au căzut pradă destui români, inclusiv instituții serioase. Deschizi un fișier atașat unui email sau intri pe un site aparent normal și ai surpriza apoi că ți se ceară taxă de răscumpărare (mii de euro) pentru a-ți recupera fișiere criptate din propriul computer. Sau nu mai poți folosi deloc computerul până nu plătești.
Modulul Bitdefender Protecție Fișiere, odată activat, îți protejează directoarele în care ții documente personale (de exemplu Foto, Video) împotriva atacurilor ransomware.
Totodată, funcția Remediere ransomware Bitdefender face un backup al fișierelor tale, precum documente, fotografii, clipuri video sau muzică, pentru ca acestea fie protejate împotriva deteriorării sau a pierderii în cazul unei tentative de criptare ransomware.
7. Modulul de Asistență securitate Wi-Fi Bitdefender analizează cât de sigure sunt rețelele wireless publice (aeroporturi, cafenele, hoteluri etc) la care vrei să te conectezi. Dacă ești în pericol să ți se fure datele personale, această funcție îți sugerează să treci pe VPN.
De asemenea, dacă rețeaua de birou este evaluată de  acest modul ca nesecurizată sau nesigură, vei primi recomandări de configurare pentru îmbunătățirea securității.

Am punctat doar câteva dintre funcțiile Bitdefender Small Office Security.
Când îți vei face abonament (ți-am spus că e foarte flexibil și poți alege configurarea care ți se potrivește cel mai bine ca buget și dimensiune a companiei), vei descoperi că e soluția este pregătită să detecteze și să închidă rapid breșele de securitate a datelor tale personale și financiare.
Plus că fiecare membru al organizației tale poate cere specialiștilor Bitdefender consultanță și asistență 24/7, incluse în abonament.
Detalii despre prețuri, configurări și alte funcții, click aici: Bitdefender Small Office Security.
___________________
Citește și Cum îți poate apăra familia Bitdefender total Security 2020.

Adaugă comentariu