intel core

Un laptop ultrasubțire, ușor și puternic, cu două ecrane touch (foto sus), pe care le poți folosi concomitent. Cum sună?
Acesta este Asus Zenbook Duo (preț 7000 de lei la eMAG), pe care l-am folosit câteva zile.
Este un model care schimbă paradigma laptopului de business/pentru creativi în viitorul imediat.

De pildă, un utilizator „obișnuit” poate să se uite la un clip video pe ecranul de jos și să se dea pe net sau să lucreze un document pe ecranul principal. Multitasking de-adevăratelea, aș spune.
Pentru creativi – designeri, vloggeri, fotografi etc – Asus Zenbook Duo pare să fie unealta perfectă.
Dacă ai două minute și nouă secunde, uită-te la acest testimonial, în care autorul demonstrează stilizarea video, analiza și redresarea rezoluției video în timp real.
E important ca să înțelegi mai bine ce voi povesti în continuare:

În fine, în funcție de ocupația ta (manager, contabil, antreprenor, publicitar etc), Asus Zenbook Duo îți oferă niște posibilități de lucru sau de relaxare pe care nu le-a mai avut până acum pe un laptop, și asta datorită noii generații de procesoare Intel.

Cum de a devenit posibil ca un astfel de laptop complex să se miște excepțional
Modelul  de laptop de care ți-am povestit este echipat cu cel mai nou procesor de la Intel,  Intel Core i7-10510U din cea de a 10-a generație, cu o frecvență de bază de 1,8 GHz, care poate ajunge până la 4,9 GHz cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost, ceea ce se traduce prin viteză deosebită de lucru.

Ce aduce nou cea de-a 10-a generație:
Inteligență Artificială pe laptopuri
Procesoarele Intel Core din generația a 10-a sunt primele construite special pentru funcționarea PC-urilor pe baza instrucțiunilor de Inteligență Artificială.
Ce înseamnă asta?
Performanțele sunt ajustate dinamic în funcție de sarcinile rulate.
De remarcat și tehnologia Intel Deep Learning Boost, un nou set de instrucțiuni care accelerează rețelele neuronale de pe CPU pentru o reacție maximă la solicitări.
Nouă generație în grafică
Filme și clipuri video la 4K avem de acum, iar jocuri la rezoluția 1080p de asemenea. Datorită noilor arhitecturi Intel Iris Plus Graphics și Intel UHD Graphics, jocurile rulează fără întreruperi iar conținutul video este redat la cea mai bună calitate.
Conectivitate WiFi6
Fie că vorbim de videoconferințe sau de streaming video, arhitectura grafică este completată de cea mai bună conectivitate cu Intel Wi-Fi 6 (Gig+) și Thunderbolt 3, care permite cele mai rapide viteze teoretice maxime posibile (2402 Mbps).
Astfel, imaginea afișată în timpul videocall-urilor și în timpul video streamingului este remarcabilă.
Și în domeniul wireless PC gaming, procesoarele Intel din generația a 10-a livrează o viteză WiFi de trei ori mai mare față de tehnologiile anterioare și o latență redusă cu până la 75%.

Laptopul a devenit o unealtă fac totum. Vrem să-l folosim și în lucrul de zi cu zi, și pentru filme, și pentru jocuri, și pentru comunicare video.
Noile tehnologii Intel Core din cea de-a 10-a generație echipează de acum cele mai performante laptopuri (inclusiv cele 2 in 1), care au devenit astfel o alegere potrivită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close