Castelele și conacele de închiriat sunt sumedenie în Europa și, cel puțin în extrasezon, au prețuri la cazare foarte convenabile, cu condiția să mergi în grup de prieteni în vacanță sau de colegi la teambuilding sau seminarii.

Să luăm exemplu acestui castel din Franța (foto de epocă, sus), construit în secolul al XVII-lea, la două ore de Paris. Un grup de 10 oaspeți care plănuiesc să stea o săptămână aici (șase nopți) ar avea de achitat 250 de lei de căciulă/noapte.

Acest castel din Anglia e si mai convenabil: o noapte de cazare în octombrie (atunci am mai gasit locuri) poate fi rezervată cu 110 lei de persoană.

În Spania, găsim un alt castel interesant, din secolul X, probabil plin de fantome, cu 220 lei cazare de persoană pe noapte.

Majoritatea acestor castele au bucătării cu tot ce trebuie. Ofertele pe aplicații de cazare gen Airbnb abundă, iar cu răbdare găsești oferte foarte bune.

 

1 Comment

  1. Foarte interesanta observatia ta. Am retinut-o.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close