Închide

Ce vrei să cauți?

Samsung aduce în magazine purificatoare de aer pentru locuință

S-au schimbat mult și evenimentele de lansare a electronicelor de consum. Nu ne mai întâlnim prin cluburi, ci stăm acasă sau la birou și intrăm pe aplicații de videoconferință să vedem ce mai e nou.
Așa a fost și ieri, când Samsung România a lansat primele sale purificatoare de aer pe piața românească, într-un talkshow online vioi în care întrebările au curs, numeroase.

Un studiu Samsung pe un eșantion 18-64 de ani arată că 73% dintre românii din mediul urban se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc.
Clar, piață pentru purificatoarele de aer există.
Ofertele sunt numeroase de la diverși producători, așadar cu ce punctează Samsung pentru a atrage cumpărători?
În primul rând cu notorietatea brandului. Samsung nu-și poate permite să vină cu produse aproximative, ci doar cu unele inovatoare și de calitate. Adăugăm rețeaua de distribuție și service bine pusă la punct și experiența în domeniul electronicelor inteligente, care pot fi integrate în aplicația SmartThings – spun oficiali ai companiei.

De la jumătatea acestei luni, iulie, vom găsi pe piață cinci modelele de purificatoare de aer Samsung pentru locuințe.
Prețurile informative: între 250 și 750 de euro.
„Purificatoarele Samsung captează până la 99,97% din particulele de praf ”- a explicat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.
Echipamentele vin cu doi senzori: unul cu laser în spectrul invizibil pentru detectarea particulelor din aer și altul pentru gaze poluante.
Aerul captat trece prin trei filtre:

Modelul Samsung AX9500, The Cube,  vârf de gamă, vine cu tehnologia Wind-Free: aerul curat, trecut prin filtre, este difuzat prin cele 60.000 de micro-spații, la un nivel de zgomot extrem de redus. Formă cubică, finisaj metalic.
Datorită designului modular, două purificatoare The Cube se pot atașa și detașa cu ușurință, ceea ce înseamnă o suprafață mult mai mare ce poate fi purificată; fiecare unitate are propria componentă de andocare.
Senzorii monitorizează calitatea aerului în timp real, identificând contaminanții gazoși și particulele mai mici de 1.0㎛. Utilizatorii pot vedea rezultatele pe afișaj, care arată nivelul de poluare PM1.0/2.5/10 și nivelul general al calității aerului, printr-un indicator în 4 culori.
AX9500 Cube a câștigat un premiu în cadrul competiției IF Design Awards pentru specificațiile tehnice, dar și pentru designul elegant.

filtru aer locuinta

Samsung AX3300 AX40 și AX34
Dotat cu funcția Sleep Mode, care ne asigură că procesele vor fi optimizate, iar aparatul nu va face niciun fel de zgomot în timpul nopții. Indicatorul intuitiv în 4 culori, care arată vizual nivelurile de poluare a aerului în timp real.
Alerte când filtrele trebuie curățate/înlocuite.
Se conectează la Wi-Fi și pot fi controlate de pe smartphone cu aplicația SmartThings.

Purificator Samsung AX5500
Oferă o acoperire largă în locuință. Aerul curat în mai multe direcții folosindu-se de 3 fante de ventilație. Fluxul de aer ajunge rapid în întregul perimetru, obținând o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră.

Important este ca mai întâi să măsurați camera în care va funcționa purificatorul și să alegeți unul potrivit.
Detalii despre noile produse Samsung (click).

 

Adaugă comentariu