aplicație miele

O cameră video HD care identifică mâncarea din cuptor și administrează procesul de coacere a fost lansată de Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, la IFA Berlin.

Acum un an, Miele prezenta prima cameră amplasată în interiorul unui cuptor, ce transmite în timp real imagini cu preparatele, astfel că utilizatorii pot modifica parametrii de temperatură din telefonul mobil.
În 2020, inteligența artificială reinventează ideea de recunoaștere facială și o aplică și pentru mâncare.
Astfel, noua funcție „Smart Food ID”, introdusă pentru Generația 7000 a cuptoarelor Miele, poate identifica fiecare ingredient introdus în cuptor, fie că este vorba despre cartofi wedges, legume pregătite mediteranean sau brioșe și să regleze automat setările.
Utilizatorii nu trebuie decât să confirme că preparatul afișat pe display-ul cuptorului este corect, iar acesta va porni singur programul adecvat. În acest moment, camera poate recunoaște până la 20 de tipuri de mâncare, dar lista este actualizată constant.

De exemplu, dacă prepari pizza, selectezi dacă este congelată sau proaspătă, iar funcția Smart Browning Control va utiliza camera HD pentru a determina momentul în care preparatul este copt și oprește cuptorul.
Se adaugă funcția „TasteControl”, care previne uscarea mâncării prin întredeschiderea ușii cuptorului la finalul procesului, astfel încât temperatura scade cu până la 100 de grade în doar 5 minute. Ulterior, ușa este închisă înapoi automat, iar preparatul ținut cald prin funcția „Keeping warm”.

Atât „Smart Food ID” cât și „Smart Browning Control” vor fi disponibile în curând, prin intermediul unui simplu update de la distanță și vor fi compatibile și cu modelele achiziționate anul trecut.

aplicație miele

CookAssist – ghidul virtual pentru bucătarii de ocazie

Miele vine și cu un upgrade al asistentului virtual „CookAssist”. Parte tot din aplicația generală Miele Smart Home, acest ghid electronic se conectează wireless la plita cu inducție și, cu ajutorul a zeci de rețete înmagazinate, ghidează utilizatorii pas cu pas, inclusiv cu ajutorul fotografiilor, prin întreg procesul de preparare.
Practic, aceștia pot urmări în timp real curba de încălzire a plitei, iar când senzorul „TempControl” detectează temperatura ideala, aplicația va transmite o notificare pe dispozitivul mobil. Ulterior, în baza unor algoritmi performanți, plita va menține temperatura constantă și va atenționa utilizatorii doar în legătură cu momentul în care friptura, de exemplu, trebuie întoarsă, precum și despre finalizarea procesului de gătire.

Cu ajutorul start-up-ului KptnCook, Miele va furniza zilnic clienților ce utilizează această funcție inovatoare 3 rețete rapide, ce nu durează mai mult de 30 de minute. Utilizatorii vor primi atât instrucțiuni detaliate, dar și fotografii cu produsul finit, precum și lista personalizată de cumpărături pentru fiecare preparat în parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close