Închide

Ce vrei să cauți?

Cum folosești camera foto Canon drept webcam de calitate

videoconferinta
videoconferinta

Contează enorm calitatea webcamerei plus lumina potrivită atunci când intri în videoconferință. Poți părea extenuat(ă) și bolnav(ă), deși nu e cazul, sau din contră cu imagine de televiziune de top.

Știrea de azi: Canon Europe anunţă lansarea software-ului gratuit EOS Webcam Utility cu ajutorul căruia utilizatorii pot conecta echipamentele DSLR Canon şi aparatele foto Canon PowerShot la un PC, fiind recunoscute ca o cameră web conectată prin USB.
Camere compatibile: EOS DSLR, EOS R, EOS M (EOS M50 sau un model mai nou), PowerShot (doar G5X MK II, G7X MK III, SX70).
Cu software-ul EOS Webcam Utility nu mai ai nevoie de echipamente suplimentare. Acesta poate înlocui cu succes orice cameră web, iar utilizatorii pot participa la şedinţe virtuale şi videoconferinţe folosind aparatele foto Canon în locul unei camere web.

Acest software gratuit şi simplu de utilizat poate fi descărcat de pe website-ul Canon şi configurat rapid pentru aplicaţiile de organizare a videoconferinţelor. Deşi în prezent software-ul este compatibil doar cu sistemul de operare Windows, acesta va fi compatibil şi cu MacOS şi va putea fi folosit pe mai multe platforme.

Datorită senzorilor avansaţi folosiţi la gamele Canon EOS şi PowerShot, utilizatorii vor observa o îmbunătăţire imediată a imaginii în condiţii de luminozitate scăzută, a culorilor şi a profunzimii, în comparaţie cu o cameră web obişnuită. Software-ul EOS Webcam Utility asigură o imagine clară şi culori fidele.

Download și mai multe informaţii despre software-ul Canon EOS Web Utility. 

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Tocmai mi-am achizitionat un Canon 6D Mk II. Multumesc pentru informatii! Pana acum sunt foarte incantat de el si il voi folosi o buna perioada si ca webcam.

Adaugă comentariu