În următorii patru ani probabilitatea ca Bucureștiul să treacă printr-un cutremur mare este ridicată. N-a mai fost unul serios de 43 de ani și cam asta e periodicitatea.
Ești sigur că vrei ca viitoarea situație de criză (aprovizionarea cu apă, alimente, curent, locuințe provizorii pentru mii de oameni, administrarea spitalelor etc) să fie făcută de Gabriela Firea? În patru ani nu a fost în stare să înlocuiască niște troleibuze, mizerabile și în pericol de a lua foc cu tot cu pasageri, și va fi în stare să reconstruiască un oraș?
Să sperăm că nu va fi niciun cutremur foarte curând. Lăsăm asta.
Poți să dai exemple de proiecte cu adevărat utile Bucureștiului și corect executate de Gabriela Firea în acești patru ani din urmă? Bugetul Bucureștiului este de 2,1 miliarde de euro anual.

Ți se pare normal ca zeci de mii de bucureșteni să sufere de frig iarna și să nu aibă apă caldă săptămâni întregi, doar pentru că Gabriela Firea a considerat mai urgente tot felul de șușanele populare în loc de investiții în reabilitarea termoficării Bucureștiului?

Nu ți se pare dubioasă pasiunea obsesivă a Gabrielei Firea pentru autobuzele și tramvaiele turcești, în condițiile în care brandurile cu tradiție din Europa sunt ignorate? Apropo de tramvaie: noroc cu justiția, altfel producătorul român de tramvaie, eliminat abuziv și mafiot de primărie în favoarea unor turci, nu ar fi ajuns să lucreze pentru București.

Nu ți se pare aberant ca primăria Bucureștiului sub Firea să aibă 45.000 de angajați, mai mulți decât are Uniunea Europeană, în vreme ce Primăria Berlinului numără 200 de angajați?

Nu ți se pare dubios că Traian Băsescu a fost trimis de păpușari, cu perfuziile anticirotice după el, pentru a rupe din voturile lui Nicușor Dan? Băsescu care a „retrocedat” unora hectare întregi de parcuri cât a fost primar? („Atacurile” la Firea au fost așa, de regie, importantă este consecința acestei candidaturi a lui Băsescu.)

Habar nu am dacă Nicușor Dan va fi potrivit ca primar și câte compromisuri ar putea să facă pentru a satisface mafia securistico-ocultă care conduce de fapt România.
Dar despre Gabriela Firea ne-am convins: nu are deloc capacitatea de a conduce Bucureștiul, e un dezastru pentru un oraș uriaș aflat în dezastru.

Se prea poate să câștige.
Atunci Bucureștiul va deveni de nelocuit în condiții decente, un oraș ca după un război civil.
Războiul civil dus de dubioasa Gabriela Firea cu locuitorii Capitalei României.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close