radio online

Muzică excelentă, sunet meseriaș, DJ cu o cultură muzicală impresionantă, fără reclame  de o jumătate de oră la laxative între melodii. Parcă pășești într-un magazin generos cu o mulțime de bunătăți și surprize.

Vorbesc despre radioul independent KEXP din Seattle. A apărut ca post studențesc al University of Washington în 1971. În timp a devenit un model de declinare în social media a unei instituții media tradiționale, cu un număr generos de trupe care se produc live. Specializat în alternative și indie, KEXP nu neglijează celelalte genuri, de la jazz la country. Target: de la adolescenți la seniori nostalgici, fiecare găsește ceva pe gustul său. A reușit să contruiască comunități pe pasiuni.

Site KEXP.

Îți las plăcerea să explorezi singur(ă) acest minunat univers online. Dacă ai niște căști bune, nu ezita să le folosești, pentru că inginerii de sunet KEXP sunt formidabili. O mostră:

Text apărut inițial pe Civilization.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close