Închide

Ce vrei să cauți?

Nou: Vodafone TV, cu ofertă video on demand generoasă, arhivă și înregistrare

video on demand
video on demand

Vodafone România a lansat azi platforma Vodafone TV, un nou serviciu care integrează transmisia grilei TV clasice (lineare) cu oferta video on demand (VOD), cu caracteristici interactive.
Esențialul:
Vodafone TV este accesibil printr-un mediabox 4K.

Conținutul livrat: 190 de canale SD, HD și 4K, bibliotecă VOD cu mii de ore de filme, seriale și documentare, HBO
interfața permite acces direct la cele mai populare servicii de streaming din România, pentru toată familia – Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids, Hopster.

Platforma Vodafone TV poate fi accesată și pe alte echipamente, altele decât smart TV, conectate la net: laptopuri, tablete telefoane.

Conținutul rulat pe smartphone sau tabletă poate trece rapid și ușor pe televizor.
Funcției Catch-up/Replay, utilizatorii au posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă.

De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran.

Funcția de Căutare permite găsirea rapidă și cu ușurință a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje.

Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android.

Serviciul Vodafone TV este disponibil, începând de astăzi, într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

Oferta Vodafone ONE 

Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONEț
Astfel, clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.
De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.
Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.
Detalii complete despre noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile la https://vodafonetv.vodafone.ro/, iar despre noile oferte convergente la https://one.vodafone.ro/.

Adaugă comentariu