black friday vodafone

Ești în căutarea unui smartphone cu preț foarte bun de Black Friday, adică cel mai bun preț de pe piață?
Nu mai pierde timpul cu cercetări inutile (trece ocazia pe lângă tine), nu căuta în altă parte, dă click pe vodafone.ro! Vei găsi super reduceri.
Fii pe fază mâine dimineață, vineri, și pe tot parcursul zilei.
Vodafone România va avea cele mai mari reduceri de Black Friday la smartphone-uri de ultimă generație.
Exclusiv pe vodafone.ro (click!), găsești reduceri de până la 76% pentru o gamă variată de smartphone-uri, împreună cu abonamente.

Îți dau un exemplu: unul dintre cele mai tari smartphone-uri de pe piață, impecabil ca dotări și performanțe, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB 5G, va avea un discount de 72%, exclusiv la Vodafone.
Dar vor fi multe alte modele de telefoane cu cele mai tari reduceri de pe piață.
De exemplu, Vodafone România include în oferta specială de Black Friday și cele mai noi telefoane lansate de Apple în această toamnă.
Sfat: urmărește și pagina de Facebook (link – facebook.com/vodafonero) pentru a prinde reducerile afișate pe parcursul zilei de mâine.

O altă surpriză de Black Friday: televizoare cadou
Mi-a atras atenția și această ofertă: pentru anumite pachete de televiziune și internet fix achiziționate online, Vodafone oferă cadou un televizor LG 4K cu diagonala de 108cm. Una dintre ofertele promoționale este reprezentată de pachetul TV Complet, internet de 500Mbps și televizor LG 4K de 108 cm la doar 15 euro/lună.

În afară de magazinul online, Black Friday se va desfășura, cu respectarea tuturor măsurilor legale de siguranță și prevenție, și în magazinele fizice ale Vodafone România din întreaga țară.

Așadar, dacă vrei un telefon de ultimă generație sau un televizor performant, Vodafone (click!) e locul unde le găsești la un preț excelent. Și sunt, clar, cele mai bune oferte de pe piață de Black Friday. Pierzi vremea și ocaziile dacă mergi în altă parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close