Uităm.
L-am uitat de pildă pe candidatul la Președinție Funar care declara în campania electorală din 2014 că „geto-dacii aveau şi aparate de zbor, au făcut hărţi de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită şi astăzi şi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor”.
Am uitat poate că am avut un jazzist fenomenal, pe numele său Johnny Răducanu, care l-a convins pe filosoful Andrei Pleșu că înregistreze câteva piese în 1989.
Sunt doar două interviuri dintr-o formidabilă arhivă sonoră urcată online de postul RFI:

RFI România, filiala în limba română a Radio France Internationale, celebrează 30 de ani pe 26 noiembrie. Cu această ocazie, redacția lansează o platformă multimedia, generatia30.rfi.ro, care își propune să revină asupra momentelor cheie din istoria sa, să analizeze modul în care valorile europene și francofone s-au afirmat în România ultimelor trei decenii, dar și să privească spre următorii 30 de ani.

Și am o rugăminte la voi: completați acest chestionar (5 minute) pentru a-i ajuta pe cei de la RFI să facă reglaje fine postului, pe viitor. (click aici.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close