Închide

Ce vrei să cauți?

De ce sosirea oficială a vivo în România merită menționată

smartphone
smartphone

vivo, unul dintre principalii producători de smartphone-uri la nivel mondial, s-a lansat ieri oficial în România.
Vivo nu este oricine pe piața smartphone: cu vânzări anuale de 111 milioane de unități la nivel mondial, ocupă poziția a cincea în topul mondial al producătorilor, conform IDC.
„Ne-am început călătoria europeană în octombrie anul trecut și am fost primiți cu un feedback foarte bun din partea partenerilor de afaceri și a consumatorilor” – spune Denny Deng, vicepreședinte, președinte al Afacerilor Europene în cadrul vivo.
Smartphone-urile vivo vor fi disponibile oficial în România spre sfârșitul acestei luni printr-o rețea de 16 magazine eMAG din marile orașe.Marca de smartphone-uri vivo a fost întemeiată în Dongguan, China, în 2011, iar compania producătoare ființează din 1995.

Vârful de gamă este modelul vivo Y70, un smartphone mid-range bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 665. Camera foto este echipată cu un senzor de 48 de megapixeli. Sub ecranul AMOLED, modelul vivo Y70 ascunde un senzor de amprente în ecran. Memoria de 128GB de stocare integrată poate fi extinsă prin cardul microSD de până la 1TB, iar suportul pentru memorie poate fi folosit și pentru două carduri SIM simultan.
Modelul vivo Y70 va fi disponibil la prețul de 1199 de lei, iar modelele din serie, vivo Y20s și Y11s, la prețurile de 999 și respectiv 599 de lei.

Adaugă comentariu